Retete consacrate din carne

In registrul national al retetelor consacrate sunt inregistrate preparate de carne produse de S.C. TCE AGROSUIND S.R.L, Neamt.

Jambonul afumat fara os este fabricat dupa o reteta romaneasca consacrata, conform atestatului nr.25/24.02.2015, din pulpe de porc dezosate, provenite de la animale tinere, lasand slanina si soricul de acoperire, fierte in presa pentru a-si pastra forma distinctiva si apoi afumate in celule traditionale cu lemn uscat de fag. Parizerul este un produs fiert si afumat in membrana artificiala, din carne de porc, slanina, carne vita, soric, proteina din soia, usturoi, condimente natural.

Crenwurstii cu carne vita sunt fabricati exclusiv din carne de vita calitatea I, slanina si condimente naturale (sare, piper negru macinat, usturoi pasta, nucsoară, boia de ardei dulce) si umplut in mate naturale, comestibile. Fierti si usor afumati in celula traditionala cu lemn de fag, cremwurstii cu carne de vita sunt fabricati dupa o retetă consacrata romaneasca conform atestatului nr. 24/24.02.2015. Alte produse fabricate dupa retete romanesti consacrate la S.C. TCE AGROSUIND S.R.L. localitatea Zanesti, sat Traian, judetul Neamt sunt: cabanosul, salamul Torpedo, ciolanul presat, si muschiul file afumat.

Oferta >>