Placinta poloneza cu carne
„Pierekaczewnik” se aseamana cu o cochilie de melc, iar acest efect este obtinut prin suprapunerea a sase straturi subtiri de aluat intins, intre care se pune o umplutura pe baza de carne.
„Pierekaczewnik” se aseamana cu o cochilie de melc, iar acest efect este obtinut prin suprapunerea a sase straturi subtiri de aluat intins, intre care se pune o umplutura pe baza de carne.
Societatea ARTERIMPEX S.R.L., care a fost infiintata in anul 1994, a avut ca domeniu de activitate alimentatia publica si comertul.
Wilhelm Tartler, apicultor din zona Sibiului, este un producator ecologic care participa cu produsele sale si la targurile de produse traditionale.
O ciupercarie mica de Agaricus spp va trebui sa fie prevazuta cu apa curenta si canalizare, instalatie de iluminat, instalatie de incalzire si racire a aerului precum si cu un sistem de ventilatie.
Pe versantul sudic al Muntilor Alpi din regiune Salzburg, agricultorul si silvicultorul Sepp Holzer, detine o proprietate de 46 ha, unde prin sistemul de "permacultura" a creat un adevarat paradis.
Pentru orice strain in ale bucatarie nu mai exista nici o problema, deoarece scoala de gatit, rezolva totul.
"Parmigiano Reggiano" este o marca inregistrata si desemneaza acest tip de branza produs în regiunile Parma si Reggio Emilia din Nordul Italiei.
In agriculura ecologica, se utilizeaza urzica si coada calului, in combaterea unor boli si daunatori si in stimularea cresterii culturilor agricole.
Slovenska bryndza IGP, Slovacia, este o branza alba, naturala, ajunsa la maturatie, tartinabila, cu ceva graunte, produsa in mod traditional.
Actualul producator de paine SC Bruaria TIAMAX SRL, face renumita "Pita de Pecica, pe vatra", de mai bine de 68 de ani.
A fost creat in anul 2002 S.C. ECOINSPECT S.R.L., organism privat pentru inspectia si certificarea produselor ecologice, cu sediul in municipiul Cluj-Napoca, judetul Cluj.
Definirea denumirilor si diferenta dintre denumirile DOP/IGP:
Prin 1800 au ajuns covrigii in targul din Buzau, iar acum toata lumea ii stie drept Covrigii de Buzau.
TERRAFERTIL este un ingrasamant 100% natural, mineral-organic, neavand in compozitia sa nici un fel de conservant.
Horinca de Maramures este o bautura cu lunga traditie de productie si consum in zona de nord a tarii.
Trecatoare Rucar-Bran este situata la 30 km de Brasov pe drumul national ce duce spre Pitesti, la intrarea in comuna Moeciu si la 2 km de Castelul Bran.
Comunitatea Findhorn este membru fondator al retelei Global Ecovillage.
In Racatau, satul Muntele Rece, judetul Cluj, se obtine produsul traditional "Afinata''.
© Copyright 2024 Agricultura ecologica si produsele traditionale Joomla Templates by JoomDev