Sunca DI SAURIS
Produsul italian “Prosciutto di Sauris”, IGP, Italia este produsa in comuna Sauris, din regiunea Friuli Venezia Giulia.
Produsul italian “Prosciutto di Sauris”, IGP, Italia este produsa in comuna Sauris, din regiunea Friuli Venezia Giulia.
Falukorv este numele carnaciorilor care se fac in orasul suedez Falun de sute de ani.
Ricciarelli di Siena IGP, Italia, sunt produse italiene de patiserie, obtinute din prelucrarea unui aluat copt cu migdale, zahar si albusuri de ou.
Lucrarile din pomicultura, viticultura si legumicultura ce au loc in luna aprilie
Carnatul “Chorizo Riojano”, este unul dintre produsele alimentare tipice din regiunea La Rioja (Spania), ce are o mare traditie in productia de carnati.
La Buzau se fac cercetari si in ceea ce priveste efectul sonor si optic asupra rasadurilor crescute in sera verticala.
Cartoful “Patata di Bologna” DOP, Italia, este cerut tot mai mult de catre consumatori.
Bucataria din Moldova se caracterizeaza prin mancare fina si gustoasa.
Exista foarte multe destinatii in reteaua EDEN, inclusiv in Romania.
In Germania, conform listei Federale sunt 200 de varietati si soiuri de cartofi aprobati pentru cultivare.
In societatea traditionala, dar si in prezent, Floriile deschid saptamana cea mai importanta pentru pregatirile de Pasti.
SC. Petras Bio SRL produce paste fainoase laminate ecologice integrale din spelta din faina ecologica integrala din spelta si apa de izvor.
in infiintarea unei ferme zootehnice incepe cu avizul de mediu, indiferent de specia crescuta.
Din secolul 14 si pana in secolul 18, branza Edam a fost cea mai populara branza din lume, in special pe mare si in colonii departate.
In Romania a inceput un program pentru conservarea potentialului genetic al rasei Mangalita, destinat fermelor de productie ecologice si producatorilor de produse traditionale sanatoase si de calitate.
Societatea comerciala Gordon Prod S.R.L. din Lupeni, judetul Harghita si a inceput activitatea cu productia de cascaval oparit afumat si neafumat.
Uniunea Europeana a publicat soiul de ardei “Pemento do Couto, Galicia (Spania), ca produs IGP.
Pogacelele din Slovenia, cu numelui “Belokranjska pogača”, prezinta protectie, la nivelul Uniunii Europene, in clasa "produse de patiserie".
© Copyright 2025 Agricultura ecologica si produsele traditionale Joomla Templates by JoomDev