Friptura ca la Turda
Slow Food Turda ne invita la friptura de Turda (Tordai pecsenye).
Slow Food Turda ne invita la friptura de Turda (Tordai pecsenye).
Produsele traditionale ''La Baciu'' sunt realizate de SC ANDELVERO, Campulung Moldovenesc, judetul Suceava.
Vinuri si mancaruri alese
Ingenuncherea plantelor si sistavirea boabelor (Gaeumannomyces graminis var. tritici.)
Fainarea graului (Blumeria (Erysiphe) graminis f.sp. tritici)
Mozaicul dungat al graului (Wheat streak mosaic virus)
Bucatarie din Muntenia se caracterizeaza prin diversitate, ingeniozitate, delicatete.
ASOCIATII, FUNDATII, COOPERATII (rural, agricultura ecologica, gastronomie, produse traditionale, etc.)
In fiecare vineri si sambata intre orele 9-18, fermierii ofera, spre vanzare, produse proaspete in piata Freyung din Viena.
Producatori de paine, produse de panificatie si de patiserie atestati traditionali.
Producatori de lactate si branzeturi traditionale.
Producatori de produse de carne atestate traditional.
Procesatori si comercianti de produse ecologice din Romania.
Fermieri bio din Romania si strainatate
In Austria sau Germania, se practica pe scara larga, ca si cultura a doua, ogoarele verzi.
MINIS este o podgorie viticola renumita din regiunea Aradului.
Carnea ecologica trebuie sa provina de la animale din rase traditionale si selectate in acest scop.
Factorul care conditioneaza sporirea productiei zootehnice este hranirea rationala a animalelor.
© Copyright 2024 Agricultura ecologica si produsele traditionale Joomla Templates by JoomDev