Agriculturae.ro pe Facebook (mai bine mai tarziu decat deloc)
Eichsfelder Feldgieker” (IGP) este un carnat crud, ferm la taiere, cu gust tipic, usor acidulat, produs in Eichsfeld, o regiune din Germania Centrala.
In fermele unde se aplica tehnologii moderne de crestere a animalelor, producerea furajelor verzi nu se mai realizeaza direct in camp, pe terenurile agricole destinate acestor culturi, ci în interiorul unor camere sau containere de crestere hidroponica a plantelor.
Localitatea Rimetea situata in nordul Depresiunii Trascaului, la o altitudine medie de 550 de metri, este inconjurata de masive montane mai inalte cu 500 - 600 de metri si de la nord la sud este strabatuta de râul Rimetea.
Mancarica este una din bucatele delicioase de prin partile Chiscarenilor, din Sangerei, tinutul Balti. Componentele nutritive, folositoare si dietetice ale mancaricai au facut ca acesta sa fie foarte solicitata si in bucataria de zi cu zi ale locuitorilor din Rezina.
O noua editie a Targului de fete de la Muntele Gaina va avea loc weekend-ul acesta in Comuna Avram Iancu, Judetul Alba.
Carnea cu denumirea de origine „Prés-salés de la baie de Somme” DOP, Franta, provine de la miei in varsta de pana la 12 luni, crescuti pe mlastini saraturate timp de minimum 75 de zile.
Se spune ca prima dragoste nu se uita niciodata. Ei bine,… nici motii nu si-au uitat prima dragoste… a deplasarii in zona pe calea ferata, respectiv Mocanita, careia multi ii duc dorul si in prezent.
Stafidele „PASAS DE MALAGA” sunt produse traditionale cu Denumire de Origine Protejata (DOP), obtinute in provincia Malaga (Andaluzia, Spania), care indeplinesc cerintele stabilite de consiliul de reglementare.
© Copyright 2025 Agricultura ecologica si produsele traditionale Joomla Templates by JoomDev