"Bachus 2013": 3-6 octombrie, Focsani

Consiliul Judetean Vrancea, alaturi de Consiliul Local Focsani si Centrul Cultural Vrancea, organizeaza, in perioada 3-6 octombrie 2013, a XXI-a editie a Festivalului International al Viei si Vinului 'Bachus 2013'.

Festivalul, care se desfasoara in Piata Unirii din municipiul Focsani, pune un accent deosebit pe promovarea vinurilor de renume din judetul Vrancea, dar si pe maiestria mesterilor populari si a traditiilor populare.

'Bachus 2013' a debutat joi 3 octombrie, cu un workshop al traditiilor populare si cu Targului Mesterilor Populari.

In cadrul festivalului vor fi organizate o serie de concursuri precum concursul 'Tinere talente', cursul de initiere in consumul si degustarea vinului sustinut de somelieri experti din cadrul Organizatiei Somelierilor din Romania si concursul de mancat mici contra cronometru.

Totodata va avea loc: Festivalul National de Folclor 'Cantece de vita veche', ajuns la a IV-a editie, precum si a III-a editie a concursului 'Bucatarul de aur'.

De asemenea, in perioada 5-6 octombrie 2013 se va desfasura si Concursul National de Vinuri, organizat in colaborare cu Asociatia Degustatorilor Autorizati din Romania.

 

PROGRAM FESTIVAL >>

 


Cautare