Covoarele ecologice
Persoanele alergice sunt cele mai avantajate de covoarele din fibra naturala.
Persoanele alergice sunt cele mai avantajate de covoarele din fibra naturala.
Somonul scotian de crescatorie, este un produs IGP din Marea Britanie, foarte apreciat de consumatorii din intreaga lume.
Brojbutele cu pisat sunt sarmalutele maramuresene cu faina de porumb
Podgoria companiei private JIDVEI SRL, situata la limita dintre judetele Mures si Alba, cuprinde o suprafata de peste 1000 de hectare.
Viermii sarma (Agriotes spp) sunt raspanditi in toate regiunile tarii dar mai ales in zonele de stepa si silvostepa.
Aceasta gradina, prima gradina silvica plantata in Marea Britanie, este un loc foarte special, cu o atmosfera de pace pe care nu o mai simti in alta parte.
Busuiocul "Genovese Basil", DOP, Italia este una dintre cele mai aromate legume.
Carnatul afumat Alheira de Vinhais este un produs IGP din Portugalia.
Gofrele „Mariansko Lazenske oplatky”, IGP Cehia, sunt formate din doua discuri fine, intre care se afla un strat de umplutura.
Denumirea de origine controlata “RECAS” se atribuie vinurilor obtinute din struguri produsi in arealul delimitat pentru aceasta denumire.
Orezul „Lezirias Ribatejanas” IGP, Portugalia, este un orez cremos cu o aroma catifelata.
Rezultatul cercetarilor in agricultura ecologica, au fost publicate sub forma unor linii directoare, iar asociatia "Bio Austria" are un rol cheie in aceast dezvoltare.
Zeci de hoteluri si vile isi rasfata clientii cu meniuri ecologice.
Trebonsky kapr, IGP, Cehia, este un peste proaspat ce apartine speciei „crapul comun“.
Rahatul Loukoumi Geroskipou, IGP, Cipru, este un tip de produs de cofetarie al carui principal ingredient este zaharul.
Kiwi care se obtine in Pays de l'Adour, Franta, este un fruct carnos, de consistenta ferma, cu excelente caracteristici organoleptice.
Izvoarele agriculturii ecologice sunt reprezentate prin cele trei curente aparute in Europa.
"Chevre fermier" (branza de capra) este foarte apreciata de cunoscatori si aproape orice regiune din Franta are specialitatea sa proprie de branza din lapte de capra.
© Copyright 2024 Agricultura ecologica si produsele traditionale Joomla Templates by JoomDev