Mierea de pin din Alsacia
Mierea de pin din Alsacia este o miere autentica suta la suta.
Mierea de pin din Alsacia este o miere autentica suta la suta.
Uleiul de masline Hania Kritis este cea mai buna calitate.
Bivolii din tara noastra pot fi crescuti in ferma pentru productia de lapte si carne, atata ca produs ecologic, cat si ca produs traditional.
Apa minerala "Stein Sieker Mineralwasser".
Pays de d `Auge din Normandia este unul dintre cele mai pitoresti regiuni din Franta.
Bergamot (denumirea stiintifica Citrus bergamia Risso) face partea din familia citricelor si a aparut pentru prima data in Calabria din anul 1300.
Produsul "del Baix Ebre-Montsia", DOP, Spania, este un ulei de masline extravirgin.
"Virsli de Salasu" se produc dupa o reteta veche de sute de ani din carne de capra combinata cu cea de oaie.
Smantana groasa si galbena este o crema facuta prin incalzirea laptelui de vaca.
"Pane di Altamura", DOP, Italia, este un produs de panificatie obtinut din remacinarea fainii de grau dur.
Braga este o bautura naturala racoritoare cu gust acrisor si cu miros specific.
Colacii secuiesti sau kurtoskalacs, sunt imbracati in zahar si nuca.
Studiile au aratat ca laptele ecologic contine mai multi nutrienti si vitamine fata de cel non-organic.
ORDIN nr. 219 din 21.03.2007 pentru aprobarea Regulilor privind inregistrarea operatorilor in agricultura ecologica.
Pukka Food este un mic magazin de produse alimentare ecologice si traditionale din Bucuresti.
Denumirea de origine protejata „Zafferano di Sardegna” este rezervata sofranului uscat in stigmate sau fire provenind din cultivarea speciei Crocus sativus L.
Specificitatea berii „Ceske pivo” este conferita de materiile prime utilizate, know-how-ul format in industria berii, si procedeele speciale de fabricare a berii.
Romania are un potential apicol de 3 ori mai mare decat este el la ora actuala.
© Copyright 2024 Agricultura ecologica si produsele traditionale Joomla Templates by JoomDev