Borşul moldovenesc care dă gust ciorbelor încă de la 1900, a ajuns pe lista preparatelor cu atestat tradiţional.

Read More

O brânză maturată produsă la Gheorgheni şi un caş "terapeutic" din comuna Ghimeş-Făget, au primit medalia de aur, respectiv de bronz, la "World Cheese Awards 2024"

Read More

Sarmalele "pitici de Lalova” este o specialitate tradiţională moldovenească.

Read More

Anul 2024 a fost un sezon pozitiv pentru exportul de caise moldovenești.

Read More

Povestea Conacul Goruni s-a conturat de-a lungul anilor din dorinta de a oferi publicului larg produse 100% naturale, fara conservanti, coloranti si arome artificiale.

Read More

Antica Marinela P.F.A. din Butea, Județul Iași, produce primul vin traditional.

Read More

Pe langa variantele traditionale de carnati de casa, din diferite tipuri de carne, retetele lor variaza si in functie de regiunea in care sunt facuti, avand ingrediente care le confera o aroma aparte.

Read More

Produsul atestat traditional “Pâine cu maia Magazia Morăriței” este realizat de o brutaria artizanala din Probota, Judetul Iasi.

Read More

Ciorba taraneasca delicioasa de vita cu legume si zarzavaturi.

Read More

Branzeturile de Liesti, judetul Galati sunt produse din lapte proaspat, obtinut de la oi, capre si vaci.

Read More

Visani este un vin alb de calitate superioara, obtinut pe plaiurile localitatii Visani-Iasi.

Read More

Vin obtinut din soiuri de struguri cu acelasi nume, originar din Franta.

Read More

Cautare