Bunatati de la Conacul Goruni

Povestea Conacul Goruni s-a conturat de-a lungul anilor din dorinta de a oferi publicului larg produse 100% naturale, fara conservanti, coloranti si arome artificiale.

Lucrurile simple vorbesc de la sine și au puterea să rămână vii în minte și în timp, mai mult decât viața la țară, un stil de viață care te face să vezi în simplitatea lucrurilor adevărata bucurie și dorința de a dărui lumii înapoi ce-ai primit. Chiar dacă timpul a trecut și vremurile nu mai sunt aceleași, amintirea gusturilor și a aromelor a rămas vie, în suflet și în simțuri. Povestea Conacului a prins contur în 1922, când Trif Tatar a renunțat la gospodăria din Bucovina și a cumpărat conacul și ferma din satul Goruni de la Anton D. Pătrășcanu. Pasionați de agricultură, străbunicii s-au ocupat ani la rândul de creșterea animalelor, de viticultură și horticultură. Aceeași pasiune a fost îmbrățișată generație după generație, iar dragostea pentru gustul bun, natural, simplu de odinioară a dus mai departe tradiția Conacului Goruni.

Astăzi, Conacul Goruni înseamnă moștenire, tradiție, bunătăți cu gust de copilărie: dulcețuri, compoturi, sucuri, vinuri, tincturi și produse pentru nutriție și sănătate. Create după rețete moștenite de la bunici, bunătățile Conacului sunt lipsite de conservanți și aditivi și au la bază doar ingrediente și condimente naturale. Din primăvară până-n iarnă, cămara Conacului este plină cu tot felul de bunătăți. Printre borcanele colorate, stă la loc de cinste cătina garnisită cu miere. Mai încolo, pe poliță, stau rânduite dulcețurile și gemurile, iar la capăt aperitivul din legume cu care bunica dădea gust unic mâncărurilor tradiționale. Oferta >>