Judetul Iaşi este pe primul loc in regiunea Moldovei in turismul viticol unde exista mai multe crame pentru degustari de vin.

Read More

Vin roze de 5 stele ne este oferit de crama Girboiu, Vrancea, infiintata in 2005 si care detine o suprafata viticola de 250 hectare.

Read More

La romani, bucatele traditionale sunt insotite intotdeauna de un pahar de vin bun.

Read More

Cupaj Galbena cu Sauvignon Blanc Demisec, este un cupaj fericit si apreciat ce aduna in sticla aroma soiului Sauvignon Blanc si prospetimea si fructuozitatea Galbenei de Odobesti.

Read More

Placerea cea mai mare la o masa de sarbatori o ofera friptura de gasca.

Read More

Producatorul Marcel Iacob, realizeaza un produs select, care se pune la masa de nunta, alaturi de alte specialitati din carne.

Read More

Friptura de miel este mancarea traditionala de paste.

Read More

22.02.2017. Saptamana Alba sau a Branzei incepe luni, 20 februarie 2017, in care ortodocsii pot consuma lapte, branza si oua.

Read More

15.02.2017. Crama Girboiu s-a impus pe piata locala si internationala cu o serie de vinuri din gama Livia.

Read More

Un tort din 3 oua, un pahar de zahar, unul de faina, unul si jumatate de lapte, o tabla de ciocolata si doua linguri de unt.

Read More

Produse traditionale din judetele Bacau, Botosani, Iasi, Neamt, Suceava, Vrancea, Vaslui:

Read More

De Ignat, in mod traditional se taie porcul si tot gospodarul se apuca de pregatirea mezelurilor.

Read More

Cautare