Mascarpone
Mascarpone este o branza italiana cu pasta moale.
Mascarpone este o branza italiana cu pasta moale.
Respiratia abdominala este cel mai natural si mai eficient mod de a respira.
Lucrari de taiere la plantele aromatice din ghiveci.
Numeroasele restaurante din Pays de la Loire sunt de foarte buna calitate.
Dovlecei la cuptor cu oua, cascaval si iaurt.
Consumand fructe si legume in luna iulie ne prtejam de infectii, evitam kilogramele in plus si incetinim procesul de imbatranire.
In Romania, culturile verzi se insamanteaza in perioadele de vara si toamna.
Statiunea este situata la contactul versantului apusean al Muntilor Vrancei, cu depresiunea Barsei.
Cramposia este un vin alb de consum curent, obtinut din soiul autohton de struguri cultivat in podgoriile Dragasani, Segarcea, Samburesti, Stefanesti.
Poienita Zarand SRL este compania infiintata de Asociatia Fermierilor din comuna Petris.
Ingrasamintele verzi sau culturile verzi sunt plante care se incorporeaza in sol in scopul imbunatatirii proprietatilor acestuia.
Vinurile Chozas Carrascal, DOP, Spania sunt vinuri minerale cu aroma de pamant
Salata greceasca sau salata horiatiki este o salata populara in bucataria greaca, facuta cu branza feta.
CARNATII GRATAREL - PLIN DE CARNE de la ELIT, au fot votati Produsul Anului 2020
De 1 iunie 2020 s-a deschis terasa recent construita si anexata restaurantului Casa Pastravarului.
Principale lucrari agricole de sezon in luna iunie, in legumicultura.
Ecoturismul este o forma de turism desfasurata in arii naturale, avand scopul de a cunoaste natura, cultura locala, de a proteja mediul.
„Brousse du Rove” DOP, Franta, este o branza de capra prezentata sub forma de cornet.
© Copyright 2025 Agricultura ecologica si produsele traditionale Joomla Templates by JoomDev