Rosia de Buzau
Initiativa de a revitaliza soiurile noastre traditionale a readus Rosia de Buzau pe rafturile magazinelor lIDL.
Initiativa de a revitaliza soiurile noastre traditionale a readus Rosia de Buzau pe rafturile magazinelor lIDL.
Primul produs de origine animala procesat, al Cooperativei Agricole Miorita Oachese, a obtinut dreptul de utilizare a mentiunii de calitate facultativa „produs montan”.
Burgundia este renumita prin vinurile si mancarurile sale alese.
Western Camp Resort, conceput pentru a arata ca un sat clasic din vestul american, este situat in pitorescul Zator, Polonia.
Pastravaria lui Ilie Sava, construita la poalele Muntilor Bucegi, judetul Brasov.
Jucu, judetul Cluj a fost atestata ca localitate turistica de interes local de catre Guvernul Romniei.
Salconserv Food, detinuta de oamenii de afaceri Raul Ciurtin si Eberhart Raducanu, lanseaza un nou produs: Tocata buna din plante Verdino.
„Mollete de Antequera” IGP, este un tip de paine originar din aria geografica Antequera, Spania.
Reteta frantuzeasca de sunca cu ou si smantana.
Ferma Steluta este una dintre cele mai vechi ferme pomicole din Romania.
Reteta de cartofi in lapte la cuptor.
Aria din care provine laptele si in care este produsa si maturata branza DOP „Casciotta d’Urbino” cuprinde intregul teritoriu al provinciei Pesaro e Urbino, din Italia.
Negreni este cunoscut prin Targul de toamna, numit si “Targul de la Fechetau”ce reprezinta cel mai spectaculos eveniment cu aspect comercial de peste an.
Branzeturile de Liesti, judetul Galati sunt produse din lapte proaspat, obtinut de la oi, capre si vaci.
Apele minerale de la Baile Felix si-au dovedit in decursul sutelor de ani calitatile terapeutice.
Reteta veche traditionala din slanina afumata si ceapa.
Vinul Wine Chocolate oferit de Tohani aduce o senzatie de ciocolata intensa.
Cultura de ceapa de arpagic cu castraveti de toamna.
© Copyright 2025 Agricultura ecologica si produsele traditionale Joomla Templates by JoomDev