Specialitate traditionala cu icre de crap
Salata traditionala cu icre de crap a dobandit protectie la nivelul Uniunii Europene.
Salata traditionala cu icre de crap a dobandit protectie la nivelul Uniunii Europene.
Cea mai curată apă din lume se află în Puerto Williams, Chile.
Comuna Sâncraiu, judetul Cluj, are o superbă pistă de biciclete pentru drumeții, pe traseul fostei linii de mocăniță.
Numeroase restaurante din spatiul rural romanesc sunt de buna calitate.
Sardele preparate la cuptor cu macris.
In prezent, Air New Zealand a venit cu o noua alternativa: cani comestibile de cafea si desert.
Federația Națională a Asociațiilor Cooperative Agricole (Zen-Noh) este cea mai mare cooperativă agricolă din Japonia și din lume.
Obiceiuri si traditii contemporane la romani.
Dulceaţa de afine Fenechiu este atestat ca produs traditional
Denumirea „Sõir” se referă la un tip de brânză tradițională nematurată pe bază de coagul. Acesta este un produs lactat din categoria brânzeturilor coapte și este cunoscut în Estonia mai ales în regiunile istorice Võromaa și Setomaa.
Balatoni hal (peste de Balaton) este denumirea exclusiva pentru crapii si salaii care traiesc in lacul Balaton, Ungaria.
Doua poieni cu lacramioare (Convallaria majalis) se gasesc la “Piatra Pintii”, din satul Borza, Judetul Salaj si in padurea Potoc, Judetul Maramures.
Bautura „Vasi vadkorte pálinka” cu indicatie geografica inregistrata, este produsa pe teritoriul administrativ al judetelor Vas si Zala, Ungaria.
Salcia de Florii inlocuieste, ramurile de maslin si finic, care nu se gasesc in Romania.
Turismul rural reprezinta pentru dezvoltarea satelor romanesti, un bun mijloc pentru a cunoaste si a intelege identitatea unui popor milenar, cladit pe mituri si cunostinte stravechi.
„Hamburg’s Kummel” este produs in Orasul liber si hanseatic Hamburg prin aromatizarea alcoolului etilic de origine agricola cu seminte de chimion.
Colegiul pentru Agricultura si Industrie Alimentara Prejmer, judetul Brasov are clinica veterinara, brutarie si carmangerie.
Dalmatinska pecenica” IGP, Croatia, este un produs din carne uscata, cu termen indelungat de pastrare, fara os, obtinut din muschiul longissimus dorsi de porc.
© Copyright 2025 Agricultura ecologica si produsele traditionale Joomla Templates by JoomDev