Cascaval Rucar
Consumat in cantitati moderate, cascavalul Rucar de la Natura este foarte sanatos si se potriveste perfect oricaror aperitive si gustari reci. Incercati cu incredere!
Consumat in cantitati moderate, cascavalul Rucar de la Natura este foarte sanatos si se potriveste perfect oricaror aperitive si gustari reci. Incercati cu incredere!
In Campo Maior si Elvas este foarte raspandit consumul de presunto si paleta, taiate manual in fasii extrem de subtiri, insotite de un vin regional bun, dupa-amiaza tarziu, ca aperitive pentru o cina tarzie.
In Italia parmezanul este folosit aproape la fiecare masa, de la micul dejun la cina, de la aperitiv la desert. Parmezanul ras este o completare excelenta ca gust si estetica pentru paste, pizze, salate, diferite garnituri.
Reteta frantuzeasca de sunca cu ou si smantana.
Ferma Steluta este una dintre cele mai vechi ferme pomicole din Romania.
Reteta de cartofi in lapte la cuptor.
Aria din care provine laptele si in care este produsa si maturata branza DOP „Casciotta d’Urbino” cuprinde intregul teritoriu al provinciei Pesaro e Urbino, din Italia.
Negreni este cunoscut prin Targul de toamna, numit si “Targul de la Fechetau”ce reprezinta cel mai spectaculos eveniment cu aspect comercial de peste an.
Branzeturile de Liesti, judetul Galati sunt produse din lapte proaspat, obtinut de la oi, capre si vaci.
Regularitatea in alimentatie este foarte importanta, pentruca organismul se descurca mai usor cand stie la ce sa se astepte.
Apele minerale de la Baile Felix si-au dovedit in decursul sutelor de ani calitatile terapeutice.
Reteta veche traditionala din slanina afumata si ceapa.
Vinul Wine Chocolate oferit de Tohani aduce o senzatie de ciocolata intensa.
Cultura de ceapa de arpagic cu castraveti de toamna.
Satul Cobor, situat In judetul Brasov, este ascuns între dealuri si pasiuni de inalta valoare naturala, ultimele zone de acest fel din Europa, intacte din punct de vedere ecologic.
Dacian Ciolos, presedintele Renew Europe a trecut in revista, la seria de webinarii „Food Hubs, Good Food“, solutiile privind accesul pe piata a micilor producatori.
Hiromeri Pitsilias, IGP, este un produs maturat din carne uscata, in saramura, afumata si marinata in vin.
Potentialul montan al judetului cluj se reflecta in conditiile favorabile oferite pentru practicarea activitatilor de turism.
© Copyright 2025 Agricultura ecologica si produsele traditionale Joomla Templates by JoomDev