Bucate ca altadata
S.C. AVI-GIIS S.R.L., este un producator de preparate de carne si specialitati traditionale din judetul Valcea.
S.C. AVI-GIIS S.R.L., este un producator de preparate de carne si specialitati traditionale din judetul Valcea.
Sate Culturale ale Romaniei 2014-2018: Bobohalma; Piscu; Dragus; Jurilovca; Ciocanesti.
Satul Bobohalma a castigat finala competitiei “Satele culturale ale României 2018”.
„Placinta cu caprita din Herasti”, judetul Giurgiu, a primit atestatul de produs traditional.
Economia albastra reprezinta un model economic bazat pe utilizarea resurselor intr-un sistem „cascada”.
Dupa ce in 2013 a fost declarat cel mai frumos sat din Romania, Dragusul a devenin si satul cultural al Romaniei in 2016.
Piscu, judetul Ilfov a primit titlul de “Sat Cultural al Romaniei 2017”.
Practicarea agriculturii ecologice necesita din partea fermierului cunostinte privind agricultura ecologica.
Humusul a fost promovat ca un superaliment, deoarece beneficiile pentru sanatate numeroase.
Una dintre comunele romaneste, unde se traieste ca in vestul Europei, este Cristian, judetul Brasov.
Supa de cus cus si cartofi din Csongrad, Ungaria.
Tectonic Sauvignon Blanc este un vin medaliat, produs de Crama Girboiu, Vrancea.
Poulet de Bresse este un renumit pui pentru carne, crescut in estul Frantei.
In nordul Romaniei, se afla Bucovina, un tinut frumos si bogat in produsele din lapte, carne, mierea de albine si multe altele.
Fermele de flori ecologice si culturile taranesti din Santa Elena, atrag zilnic sute de turisti.
Saptamana dinaintea Postului Mare este cunoscuta sub denumirea de Saptamana Alba.
Dr. Jane Goodall, cercetator, activist de mediu, ambasador al ONU a avut un discurs emotionant la targul mondial de alimente ecologice Biofach 2020.
Gradina din Curtea Scolii este un proiect de integrare si dezvoltare sociala focalizat pe gradinarit si educatie ecologica.
© Copyright 2025 Agricultura ecologica si produsele traditionale Joomla Templates by JoomDev