Ingrasamant lichid din gunoi de pasare
Gunoiul de pasare este un ingrasamant mai bogat in substante nutritive decat gunoiul de grajd.
Gunoiul de pasare este un ingrasamant mai bogat in substante nutritive decat gunoiul de grajd.
In registrul national al retetelor consacrate sunt inregistrate preparate de carne produse de S.C. TCE AGROSUIND S.R.L, Neamt.
Obisnuit gunoiul de grajd putrezit se aplica toamna, odata cu sapatul terenului.
Reteta traditionala din judetul Buzau, care se prepara usor si e foarte satioasa.
“Casa Cartianu”, Turcinesti, Gorj, noua agropensiune de 4 margarete, fost premiata in 2019 pentru traditia locala.
Suzanna Crampton ne ofera o privire asupra vietii ei de fermier din Irlanda, o tara cu un peisaj incarcat de istorie.
Li Ziqi este o fata frumoasa, nascuta in 1990, ce traieste intr-o regiune muntoasa si impadurita din provincia Sichuan, China.
Marele Premiu – “Margareta de Aur” 2019 a fost decernat pensiunii “Casa Lucretia” din Vama, judetul Suceava.
„Paski sir” DOP, este o branza tare de oaie, produsa din lapte integral provenit de la rasa autohtona de oi de pe insula Pag, Croatia.
O reteta usoara, rapida si delicioasa servit ca aperitiv sau cina.
Masa de revelion in stil traditional.
Frația Bacilor Ardeleni este un parteneriat de tip lant scurt, creat cu fonduri europene.
Obicei popular romanesc, practicat pe 1 ianuarie.
Majoritatea oamenilor, din Spania, merg la miezul noptii la „Misa Del Gallo” (Masa cocosului).
Ajunul Craciunului este momentul in care se fac cadouri.
Supa de lapte din judetul Csongrad, Ungaria.
Produse traditionale atestate de la “Camara Motului” din Arieseni, judetul Alba.
Indiferent ca este fermier sau mic gospodar strategia este aceeasi, respectiv politica de preturi si crearea regionala de valori.
© Copyright 2025 Agricultura ecologica si produsele traditionale Joomla Templates by JoomDev