Alunele "Nocciola Romana"
Nocciola Romana este un produs DOP, din clasa fructe, obtinut in Italia.
Nocciola Romana este un produs DOP, din clasa fructe, obtinut in Italia.
Fermele ecologice se pot infiinta pentru foarte multe specii de animale.
Animalele in sistemul ecologic sunt hranite cu furaje ecologice.
Graul SPELTA (alac), este stramosul graului comun si are gustul de nuca.
Acest fenomen este datorat unui dezechilibru hidric dupa o perioada in care alimentarea cu apa a fost normala.
Cultura ecologica de castraveti se poate infiinta atat in sera cat si in solar.
Tot mai multi gradinari se mandresc cu soiuri de legume care cantaresc intre 0,5-1,0 kg/bucata.
Parteneriatele dintre producatori si consumatori sunt o alternativa la asociatiile de producatori.
Melton Mowbray Pork Pies IGP, sunt acoperite de o crusta din aluat de patiserie bombata lateral, care le confera forma bombata caracteristica.
Oamenii din Banatului Montan, in noaptea de Anul Nou cinstesc cate un pahar de tuica fiarta cu nuci.
Omul considera de obicei plantele care cresc in locuri unde nu le doreste ca buruieni.
„Pierekaczewnik” se aseamana cu o cochilie de melc, iar acest efect este obtinut prin suprapunerea a sase straturi subtiri de aluat intins, intre care se pune o umplutura pe baza de carne.
Societatea ARTERIMPEX S.R.L., care a fost infiintata in anul 1994, a avut ca domeniu de activitate alimentatia publica si comertul.
Wilhelm Tartler, apicultor din zona Sibiului, este un producator ecologic care participa cu produsele sale si la targurile de produse traditionale.
O ciupercarie mica de Agaricus spp va trebui sa fie prevazuta cu apa curenta si canalizare, instalatie de iluminat, instalatie de incalzire si racire a aerului precum si cu un sistem de ventilatie.
Pe versantul sudic al Muntilor Alpi din regiune Salzburg, agricultorul si silvicultorul Sepp Holzer, detine o proprietate de 46 ha, unde prin sistemul de "permacultura" a creat un adevarat paradis.
Pentru orice strain in ale bucatarie nu mai exista nici o problema, deoarece scoala de gatit, rezolva totul.
"Parmigiano Reggiano" este o marca inregistrata si desemneaza acest tip de branza produs în regiunile Parma si Reggio Emilia din Nordul Italiei.
© Copyright 2025 Agricultura ecologica si produsele traditionale Joomla Templates by JoomDev