Conceptul de siguranta alimentara
Conceptul de siguranta alimentara include toate categoriile de alimente destinate omului si animalelor.
Conceptul de siguranta alimentara include toate categoriile de alimente destinate omului si animalelor.
Ragusano DOP este una dintre cele mai vechi branzeturi produse in Sicilia.
Tarantella este un dans traditional din Sicilia, cu ritm rapid si fraza melodica ce difera de la o zona la alta.
Pentru inceput se alege terenul pentru noua gradina sinergica, iar apoi se proiecteaza conturul gradini si a straturilor.
Giant’s Causeway este o magnifica roca formata din bazalt situata pe coasta de nord-est a Irlandei.
Porumbul era numit “mahis” care insemna “izvorul vietii” de catre localnicii care l-au descoperit cu mai bine de 4000 de ani in urma (intr-o regiune din San Salvador)
Miere suta la suta naturala, argint masiv si arta populara sunt ingredientele unui produs exclusivist „made in” Salaj, care a fost lansat la cea mai mare expozitie de alimente din lume SIAL - Global Food Marketplace Paris.
Branzeturile Artesana contin doar lapte, fermenti lactici, cheag si sare. De retinut ca unele retete nu contin nici fermenti nici sare, facandu-le astfel ideale pentru orice fel de dieta.
Grecilor le este caracteristic sa-si aline durerile sau sa-si celebreze succesele delectandu-se cu mancare si bautura aleasa, in mijlocul familiei si al prietenilor.
Rodia (Punica granatum) este una dintre cele mai apreciate fructe, avand un gust deosebit si se recomanda ca tratament naturist in multe afectiuni.
Casele din Tara Lapusului, spoite in albastru intens, si taranii autentici din aceasta zona a Maramuresului i-au cucerit pe fotografii participanti la Tabara Nationala ”Fotoetnografica”.
Peste 600 de portii de bors de peste s-au servit duminica, la Jurilovca.
Cercetatorii sunt in cautarea algelor marine bogate in proteine pentru a fi utilizate ca alimente si cu beneficii pentru sanatate.
Pustnicii si calugarii ortodocsi au gasit o posibilitate de a face un preparat numit “Painea Dietetica semi preparata”.
E timpul sa faci o calatorie spre cele mai frumoase meleaguri, sa simti ca lumea e a ta, sa te simti ca la Venetia!
Orasului Agnita (Agnetheln) este pozitionata exact in centrul matematic al Romaniei.
Nostrano Valtrompia DOP este o branza semi-grasa, maturata, cel putin 12 luni si este produs de-a lungul anului, din lapte crud de vaca.
Satul de vacanta Boga, Bihor, se afla in partea de nord-vestica a depresiunii Padis-Cetatile Ponorului, la numai 28 km distanta de Beius.
© Copyright 2024 Agricultura ecologica si produsele traditionale Joomla Templates by JoomDev