Vinul episcopului
Vinul episcopului este o bautura traditionala in Olanda care se serveste de Sfantul Nicolae.
Vinul episcopului este o bautura traditionala in Olanda care se serveste de Sfantul Nicolae.
Monumente funerare unicat, in satul Loman, judetul Alba, reprezentate de coloane de lemn asemanatoare cu celebra opera de la Targu Jiu a marelui BRANCUSI
Comuna Svinita, Mehedinti, se mai numeste si “taramul smochinelor”.
Dovleceii constituie inca din vechime un leac imbatabil in lupta cu numeroase maladii.
Lumanarile electronice ECOFLAME: FARA FOC, FARA FUM, FARA MIZERIE.
Bucataria cubanez este o fuziune de retete culinare locale, spaniole, africane si din bucataria Caraibelor.
Desfatari culinare pentru cei mai pretentiosi gurmanzi la altitudinea de 3058 m pe varful Gaislachkogel din Solden, valea Otztal, Austria
Multi gradinari amatori doresc sa obtina un rasad sanatos fara investitii costisitoare si fara sa cheltuiasca multi bani.
Vedeta targurilor de produse traditionale din Bucuresti este Floarea Vasile, singurul producator omologat de paine la test.
La Festivalului Raciturilor care s-a desfasurat in localitatea Pestisani, piftia “cu cap de pastrav” a fost supriza festivalului.
William Frederick Gericke, un profesor de la Universitatea din Berkeley, a publicat o carte despre o tehnologie inovatoare, in anul 1940, cand Cel de-al treilea Reich ocupa orasul Paris, iar Hitler, Mussolini si Hirohito au semnat documentele pentru a forma Alianta Axei.
Ridichile au fost cultivate si folosite de sute de ani pentru tratarea a numeroase probleme medicale, printre care si afectiunile digestive sau ale ficatului.
Pogacele “TEPERTOS POGACSA” la comercializare poarta eticheta de „produs traditional maghiar”.
Roma, Viena si Paris conduc in topul oraselor din strainatate care atrag turisti romani in perioada Sarbatorilor de iarna.
Sucul de sfecla rosie scade tensiunea arteriala, protejeaza inima si ficatul de boli. De asemenea are efect detoxifiant, energizant si antiinflamator.
Primele recolte de pepeni verzi s-au inregistrat in urma cu 5000 de ani in Egipt.
Tartacutele fac parte din familia Cucurbitacee, fiind cultivate pentru fructul lor colorat, decorativ.
Chutney este condiment picant, folosit la asezonarea carnii si a legumelor, si are un gust dulce-sarat-acrisor-picant, extrem de placut.
© Copyright 2025 Agricultura ecologica si produsele traditionale Joomla Templates by JoomDev