Ree Dummond, "femeia Pioneer" si retetele ei de la tara
Ann Marie "Ree" Drummond, nascuta in 1969 este cel mai premiat autor de carti de bucatarie, din Statele Unite.
Ann Marie "Ree" Drummond, nascuta in 1969 este cel mai premiat autor de carti de bucatarie, din Statele Unite.
Branza „Strachitunt” DOP, Italia protejata la nivel europeana este produsa din lapte integral si crud.
Sistemul de policultura „hugelkultur” poate fi construit manual sau cu ajutorul masinilor si utilajelor atat in spatiul urban cat si in cel rural.
Denumirea „Patata dell'Alto Viterbese” IGP, Italia este aplicata tuberculului din specia Solanum tuberosum produs in nordul regiunii Lazio.
Daca nu luam masuri de indepartare a acarienilor acestia vor distruge frunzele si plantele in intregime.
Mana o boala periculoasa in gradina de legume poate fi tratata cat se poate de simplu.
„BAYERISCHE BREZE” este un produs de brutarie traditional protejat IGP, de catre statul Germania, din 2014.
Ceaiul din gunoi de pasare se recomanda pentru multe specii de legume.
Pe piata exista doua tipuri de turba: turba pentru semanat si turba pentru repicat.
„West Country Beef” este denumirea IGP aplicata carnii de bovine din regiunea West Country din Regatul Unit.
In timp ce productia agricola ecologice este moderata, cererea de produse ecologice in Japonia a crescut continuu de la marele cutremur din 2011.
Produsul „Žemaitiško kastinio gamintojai” din Lituania, a fost inregistrat ca si specialitate traditionala garantata.
In urma unor analize s-a descoperit ca semintele Chia contin de 8 ori mai multi acizi grasi Omega 3 decat somonul proaspat de Atlantic.
Zona Dragasanilor se inscrie printre cele mai elitiste regiuni viticole din tara si datorita investiilor facuta pentru a face vinuri de top precum cele oferite de Casa de Vinuri Iordache.
Magazinul BIOCOOP, deschis la Sibiu, reprezinta un model de comercializare a produselor din gospodariile ecologice certificate.
Mana biblica este produsa exclusiv in regiunile Pollina si Castelbuono din Sicilia, Italia.
Fructele de catina contin de zece ori mai multa vitamina C, decat citricile si sunt bogate in vitaminele A, B1, B2, B6, B9, E, K, P, F.
Pentru a realiza un pat cald, putem folosi orice fel de gunoi de grajd amestecat cu paie.
© Copyright 2025 Agricultura ecologica si produsele traditionale Joomla Templates by JoomDev