Gradinarit natural
Prin gradinarit natural, fertilitatea solului poate fi restabilita usor, acesta devenind afanat si viu.
Prin gradinarit natural, fertilitatea solului poate fi restabilita usor, acesta devenind afanat si viu.
Conform traditiei populare romanesti, luna aprilie se mai numeste si „Prier”.
Duminica Tomii, prima duminica dupa Pasti este dedicata Apostolului Toma in calendarul ortodox si sufletul mortilor in Calendarul Popular.
In data de 9 aprilie 2015, la sediul Ministerului Agriculturii a avut loc o dezbatere privind unicitatea vinurilor romanesti.
Ministerul Agriculturii si Dezvoltarii Rurale (MADR) a anuntat ca a atestat pana in prezent 386 de produse traditionale.
Piata Taraneasca si Mester(Esti)! va invita in saptamana mare, din 8 pana in 10 aprilie 2015 la Targul de Paste din curtea interioara a Muzeului National al Taranului Roman.
Romanii consuma de cinci ori mai multe produse autohtone premium in perioada Sarbatorilor Pascale.
Aaylex si COCORICO, au fost prezenti la cea mai importanta Expozitie alimentara din Marea Britanie – IFE 2015
Ministerul Agriculturii si Dezvoltarii Rurale (MADR) va gazdui „Targul de Florii” in curtea institutiei, in perioada 3 – 5 aprilie 2015, intre orele 9.00-16.00.
Printre bunele obiceiuri de primavara ale Muzeul Taranului se numara si Targul de Florii, la care are loc, anul acesta, de vineri, 3 aprilie, pana duminica, 5 aprilie, intre orele 10 dimineata si 6 seara.
Oli de L’Empordà este un ulei de masline extravirgin, din Spania, protejat DOP din luna martie 2015.
Au inceput inscrierile in Tabara Medievala pentru Copii.
Usturoiul este utilizat in tratamentul semintelor de legume contra bolilor.
Vinul de Dragasani este cel mai bun vin de masa din Romania.
Manifestarile cuprinse în programul „Paştele în Bucovina 2015”, incep luni, 23 martie, cu expozitia „Pastele in imaginatia copiilor” (desen, pictura) ce va fi vernisata la Biblioteca oraseneasca „I.E. Toroutiu” din Solca.
„Liliputas” este o branza produsa manual, in Lituania, cu continut ridicat de grasime (50 % in substanta uscata), cu consistenta semitare si avand forma unui cilindru cu capete rotunjite.
La Organic Center Anaheim, California, SUA, a avut loc, in data de 5 martie 2015, dineul anual de strangere al fondurilor destinate activitatilor de cercetare ecologica.
Blanka Milfaitova, producatoare traditionala de marmelada din Cehia si-a schimbat radical viata in ultimele sase luni.
© Copyright 2025 Agricultura ecologica si produsele traditionale Joomla Templates by JoomDev