Descopera aroma si maiestria produselor traditionale romanesti, aici gasesti intodeauna ceva care iti va incanta simturile!

Se obtine din zerul rezultat din prelucrarea laptelui in cas (de oaie sau de vaca).

Read More

Cascavalul de Soveja este un produs traditional specific judetului Vrancea, care ramane in continuare la nivelul productiei traditionale a micilor producatori individuali.

Read More

Din categoria branzeturilor cu pasta oparita fac parte si cascavalurile traditonale din Muntenia si Dobrogea.

Read More

Ferma de animale a fratilor Catean, este formata din 100 de vaci, 1.000 de oi si 11 cai de rasa.

Read More

Dealurile terasate si insorite alaturi de solul bogat au permis cultivarea livezilor de meri si pruni.

Read More

In anul 2011 au aparut producatorul de dulceturi Bunatati din Natura. 

Read More

"Targul cu Bunatati" ii aduna laolalta pe producatorii traditionali, cei care aduc produsele acelea romanesti, facute asa, "ca la mama acasa", la targurile traditionale  din Sinaia, Campina sau Ploiesti.

Read More

Exista un secret pentru fiecare reusita si secretul este pasiunea. Prin pasiune ii facem pe ceilalti din jurul nostru sa traiasca emotiile noastre doar ca percepute intr-un alt mod.

Read More

Cu peste un deceniu de activitate in comercializarea branzeturilor cu marca „Lovistea”, Cristian Buican este prezent pe piata lactatelor din Valcea si Sibiu cu telemea de vaca, oaie si capra, atestat ca produs traditional.

Read More

PRODPROSPER este o companie privata cu capital integral romanesc, cu o productie zilnica de 25 tone preparate din carne.

Read More

Cozonacii Boromir din Gama Traditionala (Cozonacul de Acasa) se gasesc pe rafturi in cutii de 1 kilogram si pot fi achizitionati in timpul sarbatorilor din retelele de hipermarketuri si supermarketuri din intreaga tara.

Read More

Infiintata in anul 1997, FABRICA DE PRODUSE LACTATE COLTESTI, are ca principal obiect de activitate prelucrarea produselor lactate si a branzeturilor.

Read More

Brasoveanul Victor Bogdan a brevetat un produs pe baza de miere de albine care vindeca foarte multe boli.

Read More

Miere suta la suta naturala, argint masiv si arta populara sunt ingredientele unui produs exclusivist „made in” Salaj, care a fost lansat la cea mai mare expozitie de alimente din lume SIAL - Global Food Marketplace Paris.

Read More

Branzeturile Artesana contin doar lapte, fermenti lactici, cheag si sare. De retinut ca unele retete nu contin nici fermenti nici sare, facandu-le astfel ideale pentru orice fel de dieta.

Read More

Toate bunatatile (paine, branzeturi, tarte, ciocolata) sunt facute in casa sau artizanal, la Bacania Veche. 

Read More

Produsul traditional turcesc Pide a fost prezentat la Targul National de Produse Ecologice, Traditionale si Naturale de Lucia Irescu, din Medgidia.

Read More

In localitatea Baia de Fier, sat Cernadia, Nr 116, CP 217031, Judetul Gorj,  se produce sloiul  de oaie, produs traditional inscris in Registrul de Produs Montan.

Read More

Cobzele cu pastrav afumat reprezinta o emblema a Bucovinei.

Read More

Produsul romanesc ''Carnati de Plescoi'' IGP.

Read More

Daca doriti sa degustati bunatatile traditionale ZIMBRIA, producatorii din Galati au pregatit, in magazinele deschise in Bucuresti, adevarate surprize. 

Read More

Sectorul de producerea conservelor din legume este bine reprezentat in judetul Galati, de catre SC Contec Foods Srl Tecuci. 

Read More

Un concept nou in Romania de mancare gatita cu livrare la domiciliu. Cunoscuta si sub denumirea de "Mancare gatita la oala", acest concept isi propune sa inlocuiasca gatitul de acasa oferindu-ti mai mult timp liber alaturi de familia ta.

Read More

Peste 300 de persoane s-au infruptat dintr-o tocana uriasa, preparata de gospodinele din comuna Sapoca.

Read More

Napolact a lansat o campanie de promovare pentru gama de branzeturi traditionale romansti produse in fabrica de la Taga, ce cuprinde: branza de Nasal, produs cu denumire de origine protejata in UE, branza Alpina si Alpina Afumata, Montana si Tarnava. 

Read More

Societatea S.C. Avicarvil S.R.L. a fost infiinta in data de 1.04.2008 fiind preluată Divizia Agro de la S.C. Oltchim S.A. sub denumirea Avicola Babeni.

Read More

Palinca de nuca este in Cartea Recordurilor. O echipa de la Guiness Book a omologa recordul batut de profesorul Iosif Bondici.

Read More

In ultimii ani auzim, strainii cerand, in restaurantele bucurestene, ... cafea romaneasca!

Read More

Barbanta este un vas din doage, de forma unui butoias, folosit pentru pastrarea diferitelor produse cum ar fi laptele sau branza. Cercurile acestui vas sunt tot din lemn, iar branza sta in barbanta aceea si are un gust deosebit. 

Read More