Slanina afumata de mangalita este produsa de carmangeria TOTO din Lapusel, judetul Maramures.
Cozonacul Domnesc este un produs traditional moldovenesc atestat din satul Tocileni, Comuna Stauceni, Judetul Botosani.
SC AND-VAR Mezes SRL ofera spre vanzare turta dulce traditionala.
Targul de Craciun Oradea 2016, isi deschide portile in Piata Unirii, in paralel cu Cetatea Oradea, in perioada 30 noiembrie – 31 decembrie.
Pescaria Victorita Bucuresti a atesta ca produse traditionale: Scrumbia marinata , Zacusca cu peste, Salata de icre de crap, Salata de icre de stiuc.
Targul de Iarna s-a deschis la Arad, in ziua de 18 noiembrie 2016 si se va inchide in data de 8 ianuarie 2017.
Iulia Corau din Botiza, Maramures, a atestat produsul ''sarmale maramureseana ca la Ancuta'', ca produse traditionale.
Cea de-a 10-a editie a Targului de Craciun din Sibiu va fi inaugurata in 18 noiembrie ora 19, cu un concert de nai.
Unele dintre cele mai apreciate produse de pastrav se gasesc la Valea Doftanei, unde se fac zacusca si carnati din pastrav.
In cadrul acestei manifestari, in casutele de pe Aleea Negustorilor Romexo Bucuresti, expun expozantii de produse alimentare traditionale, mestesugarii si comerciantii de obiecte de artizanat din cele mai diverse categorii.
In perioada 2-6 noiembrie 2016 la INDAGRA se desfasoara un targ de produse traditionale.
Ostropelul este o reteta traditionala care se face in principal din carne de pui amestecata cu un sos gros de rosii.
O noua editie a Targului cu Bunatati si Dichisuri Ploiesti, este organizata in centrul Ploiestiului, in Parcul Toma Soolescu, dupa mai bine de 3 ani, intre 28 si 30 octombrie 2016.
In perioada 02-06 noiembrie, in Pavilionul Central din cadrul Centrului Expozitional Expozitional Romexpo se va desfasura editia 2016 INDAGRA FOOD.
Piata Taraneasca si Mester(Esti)!? va invita din 28 pana in 30 octombrie 2016 in Cluj Napoca la targul “Recolte de Toamna.”
Targurile traditionale din curtea Muzeului National al Taranului Roman s-au relansat, in aceasta toamna, intr-un format mult mai apropiat de identitatea si misiunea muzeului.
Muzeul in Aer Liber din Dumbrava Sibiului asteapta vizitatorii in fiecare sfarsit de saptamana intre orele 10:00 - 18:00 la Targul de Tara.
Piata Taraneasca si Mester(Esti)! va invita de vineri pana duminica la Targul de Sfâata Maria, din 12 pana in 14 august, intre orele 10,00 si 18,00 in curtea Muzeului National al Taranului Roman, din Intrarea Monetariei nr. 3.
In plina vacanta de vara, sunteti asteptati cu mic cu mare, la Targul Piata Taraneasca si Mester(Ești)!, in curtea interioara a Muzeului National al Taranului Român, de vineri, 29 iulie, pana duminica, 31 iulie 2016 , intre orele 10-18.
Piata Taraneasca si Mester(Esti) organizeaza Targ de vara pana-n seara in curtea interioara a Muzeului National al Taranului Roman.
Lasca de la buna Romanita este un produs traditional de paste fainoase a carei reteta dateaza din anul 1890.
Razvan Rusu este un tanar de 25 de ani, a pus pe picioare brandul “Dulceata lui Razvan”, in Idicel-Padure, judetul Mures.
Piata Taraneasca organizeaza din 10 pana in 12 iunie 2016 "Targul lui Ciresar''.
Uleiul de nuca obtinut prin presarea la rece a fructului uscat de nuca romaneasca, este un ulei 100% natural cu multiple beneficii asupra organismului.
Ca in fiecare primavara, in preajma Floriilor, Muzeul Taranului isi asteapta vizitatorii la un targ cu mesteri chemati din toate colturile tarii.
Zacusca de vinete din satul Baldana, comuna Tartasesti, Dambovita.
In ziua de 23 aprilie 2016, la ora 14.00, la targul AGRARIA, are loc conferinta ''Importanta cresterii bivolului - trecut, prezent si viitor.”
Daca vrei sa participi la degustari de produse traditionale, sa te relaxezi la Ziua Balmosului Ardelenesc, sa vizitezi expozitia de animale si pasari de ferma, sa cunosti binefacerile mierii, locul tau e la Agra Expo Transilvania!
Povestea produsului Halva Feleacul incepe in 1960, anul in care este realizat acest produs la fabrica de dulciuri de la Cluj–Napoca.
© Copyright 2025 Agricultura ecologica si produsele traditionale Joomla Templates by JoomDev