Targ de produse traditionale obtinute in ferme si gospodarii taranesti

Targ de produse alimentare ROMANESTI, unde pot fi gasite branzeturi, produse procesate din carne, fructe, legume, vinuri, miere, peste fript si prajit.

In fiecare sfarsit de saptamana, mici producatori vin in targ, pentru a oferi bucurestenilor produse alimentare romanesti, sanatoase si gustoase! Cine viziteaza targul nostru gaseste branzeturi - telemea de oaie, capra, vaca, branza de burduf in coaja de brad, urda, cas, unt - produse din carne de porc, vita, oaie si pui, toate fara conservanti, coloranti aditivi, e-uri, nitriti sau nitrati, fructe, legume, vinuri, bere, tuica si palinca de prune/gutuie/caisa, sucuri naturale din mere nepasteurizate, prune uscate, miez de nuca, bors de peste, pastrav fript sau prajit cu mamaliguta fierbinte si mujdei de usturoi, fripturi si mici la gratar, carne de pui/gaina/rata/gasca/curcan de tara, pasari crescute fara hormoni si antibiotice, oua de tara, miere, prajituri si placinte facute in casa, zacusca, dulceturi, muraturi si multe alte bunatati...

Aici gasiti bunatati alimentare romanesti din toate colturile Romaniei! Targul de produse traditionale obtinute in ferme si gospodarii taranesti, situat in Bucuresti, bd. Marasti, nr. 61, este deschis in fiecare zi de vineri sambata si duminica, intre orele 9 si 17.

Mai mult >>