EXPO - BIOCULTURA, Spania


Branza de oaie traditionala sub forma de paine, din Slovacia (ovčí hrudkový SYR - salašnícky) este inclusa in randul UE ca "specialitati traditionale garantate" (STG), potrivit unei decizii luate de catre Comisia Europeana.

Situat pe faleza portului TULCEA, hotelul plutitor de +4 stele, va astepta in orice anotimp pentru a petrece clipe de neuitat in mirifica Delta Dunarii!

Romania este cea mai proeuropeana dintre statele europene.

Elemente ale activitatii culinare din Pecica; moduri de preparare, ustensile, feluri de mancare, cotidiene sau la ocazii festive, ce tin de inventivitatea si priceperea gospodinei in realizarea retetelor bucatariei traditionale.

„Szegedi fűszerpaprika-őrlemény” sau „Szegedi paprika”, IGP, Ungaria, se obtine prin macinarea ardeiului (Capsicum annuum L. var. Longum DC.) uscat cultivat în zona Seghedinului.

Microferma ecologica Biodumbrava este deschisa tuturor doritorilor de produse bio.

Tanymecus dilaticollis, are o generatie pe an si iernează in sol la 50-60cm adancime, ca adult.

Consiliul Local, Primaria Timisoara si Casa de Cultura a Municipiului, cu sprijinul Cramelor Recas a organizat intre 29 - 31 octombrie 2010, o noua editie a Festivalului Vinului
© Copyright 2025 Agricultura ecologica si produsele traditionale Joomla Templates by JoomDev