VINVEST – 15-17 aprilie 2011, Timisoara

 

Cea de-a VIII-a editie a Salonului International de Vinuri VINVEST se va desfasura in perioada 15-17 aprilie, in Timisoara, la Centrul Regional de Afaceri din oras.

In cadrul unei intalniri organizate joi, 31 martie, la Restaurantul La Nostalgia, din Bucuresti, cu jurnalisti si pasionatii de vin si arta culinara, Lucia Parvu, director VINVEST, a vorbit despre targul de vinuri ce va avea loc in orasul de pe Bega si despre noutatile acestei editii a evenimentului.

In cadrul salonului de vinuri se vor regasi, pe langa marii producatori de vinuri din Romania, precum Cotnari, Jidvei, Cramele Recas, Domeniile Tohani, Vincom Vrancea, Domeniile Samburesti etc., si firme de analiza si consultanta, agentii de agroturism, organizatii si asociatii de profil. Si nu in ultimul rand vor mai fi prezenti la eveniment maestrul in arta culinara Antonio Passarelli si poetul Mircea Dinescu, care vor prepara meniuri speciale ce vor fi asortate cu vinurile prezente la VINVEST de renumiti degustatori si somelieri.

De asemenea, ca noutati ale editiei amintim manifestarea organizata impreuna cu Camera de Comert si Industrie Timis, International Wine Brokerage Event, precum si Expozitia CODE2WINE, organizata impreuna cu Institutul Multimedia Romano-Elvetian. Expozitia va cuprinde produse ce contin coduri 2D – cea mai noua metoda marketing in promovarea vinului, a produselor vitivinicole, dar si a publicatiilor de agricultura si vin din Europa.

 

 

 


Cautare