Inregistrarea operatorilor din agricultura ecologica


Societatea comerciala Cozonac Bujor SRL a fost infiintata ca forma juridica in anul 2006, in orasul Suceava.

„Fagiolo Cannellino di Atina” DOP, (Italia) desemneaza produsul obtinut din cultivarea plantei Phaselus vulgaris L, ecotipul local „Cannellino di Atina”.

Sapunul natural “Sanflora” este produs din uleiuri vegetale, plante si extracte din plante, miere, argilă, lapte de capră şi uleiuri esenţiale

Ceapa de Pericei din judetul Salaj este vedeta targurilor cu renumita Friptura (tocanita) de ceapa.

In satul Hosman s-a inaugurat Moara Veche in anul 2010.

Carnatul „Saucisse de Morteau” IGP, este un carnat drept de formă cilindrica, regulata produs din carne de porc.

Grupul de lucru romano-ungar pentru colaborare in domeniul turismului s-a reunit, in perioada 16 – 17 septembrie 2010, la Gyula (Ungaria), pentru a identifica problemele prioritare comune din domeniul turismului.
© Copyright 2025 Agricultura ecologica si produsele traditionale Joomla Templates by JoomDev