Tavalugirea culturilor verzi
Agricultorii ar putea folosii tavalugii pentru a realiza mulcirea culturilor care se vor infiinta.
Agricultorii ar putea folosii tavalugii pentru a realiza mulcirea culturilor care se vor infiinta.
Graul „Farro di Monteleone di Spoleto” DOP, Italia, este un ecotip local al speciei Triticum dicoccum.
„Miód kurpiowski” IGP, produsa in Polonia, este o miere din nectar, si poate include miere de mana.
SC NOVITA IMPEX SRL este o firma producatoare de paste fainoase situata in Satu Mare.
Pe langa specialitatile regionale se afla in meniurile austriece si un numar important de mancaruri care isi au originile in tarile monarhiei.
Copenhaga, cu cele 13 restaurante incluse in ghidul Michelin si cu doi maestrii bucatari laureati ai unor prestigioase premii internationale, a devenit noua destinatie in voga a gastronomiei europene.
„Pesca di Leonforte” cu indicatie geografica protejata (IGP), Italia, este produsul rezultat In urma cultivarii a doua ecotipuri locale de piersica.
„Ricotta di Bufala Campana” este un produs lactat proaspat, din Italia, obtinut prin coagularea termica a proteinelor din zerul de lapte de bivolita, materie prima rezultata in urma produciei de mozzarella de bivolita.
Denumirea de origine protejata (DOP) vanata rosie „Melanzana Rossa di Rotonda”, (Italia), se obtine din ecotipul Melanzana Rossa di Rotonda, din specia Solanum aethiopicum.
© Copyright 2025 Agricultura ecologica si produsele traditionale Joomla Templates by JoomDev