Tabara Medievala pentru Copii 2015

Au inceput inscrierile in Tabara Medievala pentru Copii.

La granita dintre Transilvania si Tara Romaneasca se deschide o poartă spre timpuri in care chiar existau cavaleri si domnite iar valorile erau reprezentate de onoare, prietenie si corectitudine.

In oras nu exista nici dealuri, nici paduri destule sa ne incapa pe toti. De aceea, se organizeaza expeditii intr-o lume a povestilor, intr-un loc unde nu ajunge chiar oricine. Aici copii invata mestesugul spadei (de lemn) si al penei (de gssca), si cum se fac lucrurile cu propriile mâini si-i sa respire aer curat.

Daca vrei sa afli mai multe despre conditiile de participare si despre programul de activitati, contacteaza organizatorii prin intermediul site-ului Taberei Medievale pentru Copii. In curand, se deschid portile taberei medievale – prima serie va incepe pe 28 iunie.

Situata in Comuna Fundata, satul Sirnea, pensiunea Valea cu Struti se bucura de minunata priveliste a Masivului Bucegi si a Pietrei Craiului. Pe durata verii, gazdele si organizatorii taberei ii asteapta pe copii cu spatii generoase atat pentru desfasurarea activitatilor de interior cat si pentru activitatile in aer liber. Copiii sunt cazati cate trei in camera, in camere cu baie proprie. Calitatea bucatelor pregatite de gazde este mereu la inaltime, curatenia spatiilor este exemplara si atmosfera mereu calda si primitoare.

 

 


Cautare