Mozzarela de bivolita - “TRANSYLVANIAN“, judetul BrasovTransylvanian Buffalo Products este o societate comerciala noua dedicata investitiilor pentru dezvoltarea zonelor rurale din Romania prin revigorarea zootehniei si mai ales a cresterii bivolitelor in Transilvania.

 

Produsele din lapte de bivolita au fost foarte bine cunoscute in Romania fiind, de-a lungul timpului, extrem de apreciate. Chiar si in prezent, ele sunt percepute ca fiind sanatoase, naturale si cu un gust delicios.

Cu toate acestea, numarul capetelor de bivolita a scazut dramatic in Romania si, ca o consecinta fireasca, aceeasi soarta au avut-o si produsele din laptele de bivolita.

Iata de ce Transylvanian Buffalo Products a decis sa dezvolte pe scara larga cresterea bivolitelor si sa readuca pe piata, aceste produse speciale.

 

Mozzarella produsa din lapte de bivolita este cu mult superioara celei produse din lapte de vaca oferind branzei o textura mai fina, mai moale si o aroma delicioasa. Laptele cel mai proaspat si metodele traditionale de productie sunt elementele folosite de Transylvanian Buffalo Products pentru a garanta o branza Mozarella de calitatea si cu delicatetea consistentei pe care doar produsele adevarate, fabricate manual, le pot avea.

 

Cea mai buna cale de a te bucura de gustul branzei Mozarella din lapte de bivolita este de a o consuma proaspata, imediat dupa ce este fabricata. Intrucat celelalte tipuri de branza Mozarella sunt importate, de regula ele au o vechime de cateva zile –probabil 5 zile cel putin– inainte de a fi consumata. Iata ce face ca branza noastra Mozarella sa fie atat de speciala – ea este fabricata aici, in Romania, si este mult mai proaspata decat orice alta branza Mozarella din lapte de bivolita pe care o puteti cumpara de pe rafturile magazinelor.

 

Branza Mozarella poate fi consumata ca atare dar este si mai delicioasa daca este inclusa intr-o salata, in compania busuiocului si a rosiilor proaspete; este o branza versatila si poate fi folosita pentru a adauga aroma sa speciala si a imprumuta textura sa fina multor feluri de mancare calda.

 

Branza Mozarella este, acum, disponibila la magazinele specializate in branzeturi si delicatese din zona Brasov, si in curand, va deveni disponibila la nivelul intregii tari.

 

Produsele naturale din lapte de bivolita sunt benefice pentru sanatate deoarece:

Au un continut de colesterol cu 40% mai redus decat produsele din lapte de vaca.

Contin cu 60% mai mult calciu decat produsele din lapte de vaca ceea ce ofera un suport important pentru dezvoltarea unei danturi si structuri osoase puternice si sanatoase;

Sunt indicate pentru persoanele care au dezvoltat alergii la laptele de vaca;

Au niveluri ridicate de Vitamina A si un continut superior in minerale.

DATE DE CONTACT:

Transylvanian Buffalo Products

  • Str. Targului, 29A, Rupea

  • Jud. Brasov, 505500, Romania

  • Phone/Fax: +40 (0)268 260968

  • Mobile: +40 (0)745 256889

  • Email: info@tbprod.


 

Sursa: www.tbprod.ro


 


 

 Cautare