Nunta la Castel

Nunta la Castel din Arad va astepta cu servicii complete pentru ca nunta dumnevoastra sa se transforme intr-o nunta magica, plina de farmec si stralucire.

Sala de evenimente este nou construita si are o capacitate de 350 locuri. Este dotata cu bucatarie si vesela proprie, mese rotunde pentru un plus de eleganta, echipa profesionista de bucatari si ospatari precum si parcare supravegheata.Mancarea este pregatita cu multa pasiune si profesionalism. Bautura este la discretie iar impodobirea salii si aranjamentele florale sunt impecabile. Desertul si Tortul Miresei impresionaza deosebit, iar servirea este ireprosabila.

In fata castelului exista un rondou ideal organizarii de nuntii si evenimente in aer liber dar si un loc special amenajat in parc, cu gazon de 3000 mp. Mesele pot fi aranjate atat in jurul rondoului cat si in fata castelului. Deasemenea, exista posbilitatea amplasarii unui cort pe spatiul verde de langa castel. Capacitatea pentru o nunta in aer liber la castel este cuprinsa intre 100 si 1000 de locuri. Odata cu sala de evenimente, in cadrul Domeniului s-a construit un hotel destinat cazarii nuntasilor sau participantilor la diverse evenimente. Capacitatea hotelului este de 100 de locuri, camerele fiind de o singura persoana, duble sau apartamente.

 

Nunta la Castel >>

 


Cautare