Salata tineretii din grau incoltit

Germenii proaspeti sunt cele mai vii alimente care declanseaza procese foarte intense de dezintoxicare si reintinerire.

Bolile de imbatranire prematura, malnutritie, obezitate, carente de vitamine si minerale, bolile de inima si cancer, pot fi tratate prin alimentatie cu germeni proaspeti de cereale sau de legume care au incoltit. O hrana excelenta cu germeni prospeti este salata greceasca cu grau incoltit.

Ingrediente: 1 cana grau incoltit; o jumatate ardei gras rosu; o jumatate ardei gras verde; o jumatate cana de castravete tocat marunt; o rosie; o ceapa mica; masline negre; 6-8 cubulete branza feta.

Ingrediente dressing: zeama de la o jumatate de lamaie; 2 linguri ulei de masline; 1 catel de usturoi pisat marunt; o jumatate de lingurita busuioc; o jumatate de lingurita de oregano; piper.

Se taie marunt ardeii, ceapa, rosia, castravetele. Se amesteca cu graul incoltit. Se prepara dressingul amestecand uleiul de masline cu zeama de lamaie, usturoiul si condimentele si se adauga peste salata.

Germenii de grau sunt considerati cel mai alcalin aliment. Se pot face cure de minim 2-4 saptamani, cel putin 100 g/zi. Efecte vizibile apar dupa 7-10 zile. Este indicat a se consuma intre mese, inlocuind masa de seara. Sunt indicati in: hipovitaminoze de diverse cauze, convalescenta, astenie, anemie, diabet, constipatie, gastroenterite, litiaza biliara, hemoroizi. Prezinta urmatoarele actiuni terapeutice: detoxifiant, energostimulent, revitalizant, mentine functiilor celulare, creste acuitatetea vizuala, fortifica sistemul imunitar, eficient in intarzierile de crestere la copii. Germenii de grau contin vitamine din complexul B, calciu, magneziu, vitamina E, etc.

OFERTA >>

 

 


Cautare