Salamul de Iarna REINERT

Inspiratia a venit iute la H&E Reinert Romania - Feldioara, Brasov si acestia au stiut imedia ca trebuie sa faca „Salamul de Iarna” intr-un ambalaj de colectie.

Poate parea o munca usoara, dar sa stiti ca au avut treaba de facut mai ceva ca spiridusii Mosului: si-au imaginat ambalajul, s-au distrat desenand, s-au gandit la amestecuri de mirodenii si carnuri, am ales reteta si, cel mai important… au presarat peste toate mult, mult suflet si dragoste!
Cand am terminat s-au dus cu propunerea la Mos Craciun, iar el i-a felicitat si le-a spus: „Imi place si vreau ca atunci cand primii fulgi de nea vor incepe sa cada sa gasesc « Salamul de Iarna » pe rafturile magazinelor”.

Ascultatori din fire, au facut intocmai cum Mosul le-a cerut, sperand sa aduca un plus de culoare si savoare Sarbatorilor de Iarna pentru norocosii ce pot intra in posesia acestei editii limitate.
Ambalajul de colectie, realizat in spiritul Sarbatorilor de iarna poate fi pastrat sau reutilizat.
Echipa REINERT va ureaza Sarbatori fericite!

Nota: La inceputul anului 2007, H&E Reinert Germania inaugureaza fabrica de mezeluri de la Feldioara, Jud. Brasov, H&E Reinert Romania, aceasta fiind prima fabrica pe care liderul pietei din Germania o deschide in afara granitelor tarii de origine. Scopul este de a oferi consumatorilor produse de calitate, iar in acest sens fabrica este cerificata: ISO 9001: 2008 si IFS – Hight Level.