Sardeluța marinată” STG, Romania, este obținută printr-un proces de marinare a materiei prime, șprot, obținându-se trei variante diferite prin dozarea în ambalaj a unor soluții de acoperire distincte.

Read More

Pinot noir sunt vinuri suple, acide, cu arome de ciuperci, frunze ude, fructe uscate si sol de padure, sau pline de note intense de fructe rosii, cu senzatii dulcege.

Read More

Batogul de sturion este un adevarat delciu culinar, realizat după o rețetă veche, transmisă din generație în generație.

Read More

Pastrama ”Deltaica” de crap argintiu si se comercializeaza ca produs romanesc atestat traditional.

Read More

Povestea vinurilor Cramei Hamangia a început în urmă cu peste 100 de ani.

Read More

Plăcintă dobrogeană” IGP, este un produs de patiserie copt, precopt congelat sau crud congelat, făcut din foi de aluat umplute cu brânză sărată (telemea) amestecată cu caș și ouă.

Read More

Salata traditionala cu icre de crap a dobandit protectie la nivelul Uniunii Europene.

Read More

Vinurile de Adamclisi primesc denumire de origine protejata (DOP)

Read More

Vin obtinut din soiuri de struguri cu acelasi nume, originar din Franta.

Read More

Cel mai bun mujdei de usturoi sa prepara in Delta Dunarii.

Read More

Vinul Anca Maria Sauvignon Blanc – 2017, al producatorului Domeniu Vladoi, a fost premiat cu medalia de aur la concursul international de vinuri de la Sofia.

Read More

Lista produselor cu indicatie geografica protejata (IGP) din Romania a crescut cu Scrumbia de Dunare afumata.

Read More

Cautare