Din categoria branzeturilor cu pasta oparita fac parte si cascavalurile traditonale din Muntenia si Dobrogea.

Read More

Produsul traditional turcesc Pide a fost prezentat la Targul National de Produse Ecologice, Traditionale si Naturale de Lucia Irescu, din Medgidia.

Read More

Delicatesele din Delta au incantat vizitatorii la cea de-a doua editie a festivalului gastronomic si etnocultural „D’ale Gurii Dunării”, care a avut loc la Uzlina, judetul Tulcea, in aceasta vara.

Read More

Denumirea de origine controlataă “SARICANICULITEL” se atribuie vinurilor obtinute din struguri produsi in arealul delimitat pentru aceasta denumire.

Read More

Eugenia este celebra. Cel putin asa arata studiile de branding, care plaseaza aceasta marca de biscuiti printre cele mai notorii branduri romanesti.

Read More

Locuitorii comunei constantene Cumpana au prezentat si oferit spre degustarea cea mai mare placinte dobrogeana cu branza.

Read More

Denumirea de origine controlata “OLTINA” se atribuie vinurilor obtinute din struguri produsi in arealul delimitat pentru aceasta denumire.

Read More

Denumirea de origine controlata “MURFATLAR” se atribuie vinurilor obtinute din struguri produsi in arealul delimitat pentru aceasta denumire.

Read More

Cautare