Atestarea produselor traditionale

Pentru a fi atestat ca produs traditional, produsul trebuie sa fie conform unui caiet de sarcini.

Pentru a fi atestat ca produs traditional, produsul trebuie sa fie conform unui caiet de sarcini.

Caientul de sarcini al produsului traditional cuprinde urmatoarele:

Anemia infectioasa ecvina, cunoscuta deasemenea si sub denumirea de febra de mlastina, este o boala virala care se manifesta la toti membrii fam Equideae, inclusive la cai, catari si magari.

Merlot, Minis, Murfatlar, Muscat Ottonel, Nicoresti, Noir, Odobesti, Panciu, Pelin, Pinot gris, Pinot Noir, Riesling, Roznovanu.

Dealul Mare, Dragasani, … Husi.

Produs traditional, traditionalitate si atestare produse traditionale

15 tone de legume si fructe au fost comercializate, in curtea Ministerului Agriculturii, in perioada 5-6 septembrie a.c.

HOTARARE nr. 134/6.02.2008 privind specialitatile traditionale garantate (STG) ale produselor agricole si produselor alimentare

Aligote, babeasca, …, cramposie

Romania are un produs traditional inregistrat la Comisia Europeana.


© Copyright 2025 Agricultura ecologica si produsele traditionale Joomla Templates by JoomDev