Asociatii si fundatii

8.06.2017. La inceputul lunii martie s-a nascut pe Facebook proiectul „ Adopta un taran ”, la initiativa Asociatiei Crestem Romania Impreuna din Brasov, alaturi de Asociatia Grupul de Interventie Civica Brasov si „Agora for Life” din Belgia.

25.04.2017. Carrefour a lansat COOPERATIVA AGRICOLA CARREFOUR VARASTI, un proiect de anvergura, care aduce mai aproape producatorii agricoli si oamenii care apreciaza produsele romanesti de calitate, cu super gust si la preturi avantajoase.

25.01.2018. Asociatia Romana a Carnii isi exprima indignarea fata de afirmatiile facute de presedintele Asociatiei Pro Consumatori, potrivit carora un numar insemnat de sortimente de carnati contin ingrediente care pot afecta sanatatea consumatorilor.

Infiintata in anul 2004, Asociatia Berarii Romaniei a reusit ca in cei aproape zece ani de existenta sa se impuna atat la nivel local, cat si european, ca o voce comuna a membrilor sai, reusind sa transmita mediului de afaceri, consumatorilor si institutiilor statului, valorile care ii guverneaza deopotriva.

Cautare