Cosul taranesc - judetul Cluj, o noua forma de comert in Romania

Zece producatori agricoli din Transilvania lanseaza luni 8 februarie proiectul “Cosul taranesc”, prin care vor vinde fara intermediari produse ecologice si traditionale.

Zece producatori agricoli din Transilvania lanseaza luni 8 februarie proiectul “Cosul taranesc”, prin care vor vinde fara intermediari produse ecologice si traditionale.

Bremer Klaben este un cozonac mare, de forma plata si aproape dreptunghiulara in sectiune.

Castanele "Marrone di Caprese Michelangelo" DOP, din Italia, au obtinut recunoasterea la nivel european.

IGP „Pesca di Verona” se refera la specia Persica Vulgaris, Mill si este rezervata piersicilor cu pulpa alba, cu pulpa galbena si fara puf (numite si nectarine).

Intr-un sondaj efectuat in Franta, s-a observat ca produsele ecologice sunt cu 72% mai scumpe decat cele conventionale in supermaket-uri, dar mai ieftine daca sunt vandute direct.

Arzua-Ulloa este o excelenta branza produsa in regiunea Galicia din Spania, recunoscuta europeana ca produs DOP.

Dezvoltarea turismului rural, solutie pentru dezvoltarea satelor vrancene, se bazeaza pe circuite care puna in valoare specificul Vrancei.

Gradina ecologica reprezinta o modalitate excelenta de a va asigura legume si fructe sanatoase fara reziduri toxice, tot timpul anului.

In ziua de 22 ianuarie 2010, s-a deschis la Salina Durgau Turda, judetul Cluj, un complex balnear modernizat cu fonduri europene.
.jpg)
Comisia europeana a inregistrat denumirea de origine protejata „PISTACCHIO VERDE DI BRONTE” (DOP), Italia, pentru fisticul sicilian.

Pepenii verzi, fara seminte, au fost obtinuti de inginerii specialistii de la centrul CCCPN Dabuleni.
© Copyright 2025 Agricultura ecologica si produsele traditionale Joomla Templates by JoomDev