CasaBio, cel mai mare magazin ecologic din Cluj-Napoca

CasaBio, va asteapta permanent cu peste 5000 produse, toate certificate ecologic si naturale, ce nu contin substante chimice de sinteza, conservanti sau aditivi.

Toate produsele au fost testate si consumate de echipa CasaBIO si ei sunt primii care le apreciaza. Demonstratiile culinare saptamanale, la din retetarul CasaBIO, promoveaza o alimentatie simpla, hranitoare, sanatoasa, apropiata de natura.  CasaBio, cu ajutorul Societatii Romane de Apiterapie, cursuri de instruire a apicultorilor pentru obtinerea produselor cu maxime calitati terapeutice. CasaBio este magazinul cu cea mai mare diversitate de produse apicole din tara. Sorturi diverse de miere BIO, polen crud BIO, laptisor de matca BIO, pastura cruda, apilarnil, venin de albine, miere cu goji, catina in miere, miere cu muguri de pin, brad, peste 10 sorturi de miere- le gasiti "direct" din natura in stupina CasaBIO.

Stim cu totii ca ceea ce mancam devine parte din corpul nostru. CasaBio, prin serviciul de Catering BIO va pune in fata faptului implinit: hrana ecologica, sanatoasa si armonioasa. Gatitul devine o mare placere prin aparatura specifica ce ne usureaza munca: uscator de fructe si legume, oala inteligenta electrica si programabila, moara casnica, germinator, storcator melcat manual si electric de clorofila, aparat pentru lapte din seminte si fructe oleaginoase, curatator de fructe. Purificatoarele si umidificatoarele de aer ne ajuta sa respiram aer placut acasa sau la serviciu.

Mai mult >>

 

 


Cautare