Paine traditionala in Tara Hategului, Hunedoara
De peste 10 ani un pasionat de brutaria artizanala face paine traditionala aproape zilnic intr-un sat din Tara Hategului
De peste 10 ani un pasionat de brutaria artizanala face paine traditionala aproape zilnic intr-un sat din Tara Hategului
SC MIRDATOD SRL, Judetul Mures, prelucreaza produselor lactate traditionale atestate, renumite pe plan national si international.
Paine ANDANA, produs de S.C. ANDANA PAN S.R.L. a fost atestata ca produs traditional.
Combis este o societate romaneasca al carui domeniu de activitate este productia, distributia si comercializarea unei game variate de carne transata, carne carcasa si preparate din carne.
Doamna Erzsébet Gáll si-a inceput activitatea de producator de gemuri, siropuri, sucuri si compoturi de fructe in anul 2002.
Societatea Alpin 57 Lux s-a lansat in productia de inghetata in anul 1998.
Castigatorul concursului de creativitate din cadrul primului eveniment expozitional din Romania „GASTROPAN” dedicat sectorului de morarit, panificatie si cofetarie, s-a intors cu o reteta spartana a “painii anticriza”.
Gama “Traditii” este disponibila intr-un ambalaj atractiv, mult mai practic si mai usor de utilizat.
Infiintata in anul 2002 firma ELIT a devenit un jucator principal pe piata carnii si a preparatelor derivate din aceasta in Romania.
Produsul traditional PALINCA din OAS 100% naturala din prune.
CRIS-TIM este cea mai cunoscuta marca de mezeluri din Romania, cu o imagine foarte puternica pe piata si foarte bine definita in perceptia consumatorilor.
Nasal este o branza moale din lapte de vaca fermentat.
Adrian Suciu din satul Crit din Brasov ii ademeneste pe oaspeti cu produse traditionale din lapte de capra si dulceturi.
Delaco este unul dintre principalii furnizori de produse lactate.
Firma Alcorom, Judetul Satu Mare, este prezenta pe piata cu renumita palinca de prune si alte bauturi spirtoase.
Societatea ARTERIMPEX S.R.L., care a fost infiintata in anul 1994, a avut ca domeniu de activitate alimentatia publica si comertul.
AGIL este astazi o marca de succes, pentru ca si-a confirmat stilul respectand traditia si calitatea.
Actualul producator de paine SC Bruaria TIAMAX SRL, face renumita "Pita de Pecica, pe vatra", de mai bine de 68 de ani.
Pensiunea Tiplea este situata in Ocna Sugatag, Maramures.
Horinca de Maramures este o bautura cu lunga traditie de productie si consum in zona de nord a tarii.
Ceapa de Pericei din judetul Salaj este vedeta targurilor cu renumita Friptura (tocanita) de ceapa.
Cultivarea verzei a fost o adevarata traditie locala in Socodor.
SC NOVITA IMPEX SRL este o firma producatoare de paste fainoase situata in Satu Mare.
"Virsli de Salasu" se produc dupa o reteta veche de sute de ani din carne de capra combinata cu cea de oaie.
Parte a procesului de rebranding inceput la finalul anului 2009, producatorul de lactate Covalact a lansat sloganul “Covalact de tara. Prea bun. Prea ca la tara”.
Colacii secuiesti sau kurtoskalacs, sunt imbracati in zahar si nuca.
Carnatii si sunculita afumata din Maramures, sunt printre produsele preferate la targurile de produse ecologice, traditionale si naturale.
Salamul traditional de Nadlac, din judetul Arad, este cel mai consistent si mai gustos preparat din zona si se bazeaza pe o reteta cunoscuta de fiecare locuitor al orasului.
Societatea comerciala Gordon Prod S.R.L. din Lupeni, judetul Harghita si a inceput activitatea cu productia de cascaval oparit afumat si neafumat.
© Copyright 2025 Agricultura ecologica si produsele traditionale Joomla Templates by JoomDev