CONCEDIU LA FERMA

In perioada 13.05.2019-17.05.2019, la Scoala de agricultura si economie domestica „Salern”, Tirolul de Sud, Italia, s-a desfasurat un curs de agroturism.

In perioada 13.05.2019-17.05.2019, la Scoala de agricultura si economie domestica „Salern”, Tirolul de Sud, Italia, s-a desfasurat un curs de agroturism.

Principiul ecologic, conform caruia “solul are drepul la vegetatie” inseamna ca, in conditii naturale de climat, este necesar ca solul sa fie acoperit permanent cu vegetatie diferita.

In perioada 20-21 iunie, organizatorii politici europeni, nationali si comunitatea organica se vor intruni la Bucuresti, pentru Congresul European Organic 2019.

Motelul Gilau se afla la poalele Muntilor Gilau, la 15 km de Cluj Napoca, spre Oradea.

Bere artizanala romaneasca, blonda si bruna, nepasteurizata.

Familiile agricole joaca un rol esential in productia alimentara, sustin economiile rurale si gestioneaza biodiversitatea.

Reteta traditionala, in stil ciobanesc, din Csongrad (Ungaria).

Pastravaria ecologica Bolloga, judetul Cluj a fost realizata de doi corporatisti clujeni printr-o investitie de 700.000 de euro, cofinantata de UE.

Popasul Domnesc Voronet este situat in Voronet, orasul Gura Humorului, judetul Suceava.

''Soupe au Pistou'' este o reteta traditionala din bucataria franceza.

Fara cooperative si alte forme de asociere similare, agricultura traditionala romaneasca va dispare in scurt timp.

Dezvoltarea agriculturii ecologice este sustinuta de cererile crescande ale consumatorilor deveniti tot mai constienti si interesati de asigurarea sanatatii prin consumul de produse bio.

Potrivit datelor furnizate de “Organic & Natural Products Expo” din Orientul Mijlociu, se asteapta ca vanzarile de produse bio, sa ajunga la 18,42 miliarde de dolari in 2022.

Producatorii europeni de produse ecologice au mere in stoc recoltate in 2018.

Supa de cartofi cu marar este o mancare tipica din Transilvania.

Domeniul Bogdan se întind pe 154 ha, in podgorie Murfatlar D.O.C., in apropiere de satul Pestera, judetul Constanta si practica viticultura biodinamica.

Cel de-al unsprezecelea Summit european al alimentelor durabile va avea loc la Amsterdam, Olanda, in perioada 13-14 iunie 2019.

O reteta traditionala din judetul Arad.
Ingrediente pentru galustele cu prune: 1 kg cartofi; 0,5 kg prune; 350 g faina; 130 g margarina; o lingurita de scortisoara; 100 g pesmet.
© Copyright 2025 Agricultura ecologica si produsele traditionale Joomla Templates by JoomDev