Mezelurile crud-uscate Petry, Mures

La cea de-a patra editie a Festivalului Culinar Slana Fest, organizat la restaurantul Rod din Cluj-Napoca, producatorul Petry a obtinut Medalia de Aur pentru cele mai bune produse de carmangerie crud-uscate.

La cea de-a patra editie a Festivalului Culinar Slana Fest, organizat la restaurantul Rod din Cluj-Napoca, producatorul Petry a obtinut Medalia de Aur pentru cele mai bune produse de carmangerie crud-uscate.

Micii producatori de branza din Ardeal sunt tot mai cunoscuti in Europa pentru calitatea sortimentelor de branza cu ierburi aromate, cu trufe sau tinute la maturat.

Boabele de cacao sunt semintele arborelui Theobroma cacao, originar din America Centrala si de Sud.

Vinul Anca Maria Sauvignon Blanc – 2017, al producatorului Domeniu Vladoi, a fost premiat cu medalia de aur la concursul international de vinuri de la Sofia.

Reteta traditional de bulz din judetul Timis.

Rezervatia naturala Lacul Negru este situata intr-o zona montana a judetului Vrancea.

Cercetatorii germani au prezentat cel mai cuprinzator studiu privind performanele agriculturii ecologice.

Congresului international BioFach 2019, Nurnberg, Germania, cuprinde mai multe evenimente.

Chartreuse este unul dintre cele mai vechi lichioruri din lume, produs de calugari incepand cu secolul XVII in Franta.

La restaurantul Rod din Cluj-Napoca, a avut loc festivalul gastronomic “SlanaFest”.

Conform cercetarilor brandului Tork, rezulta ca 55% dintre clienti prefera unitati gastronomice si restaurante sustenabile, inclusiv pentru calitatea echipamentului utilizat.

Produse traditionale si ecologice din Satu Mare au fost prezentate la Expozitia „Saptamana Verde 2019” (Grune Woche) in perioada 18-27 ianuarie 2019.

Copiii au inteles cat de importanta este apa, dar ei nu pot semna.

In ziua de 26 ianuarie 2019, Partidul PLUS a ales la Bucuresti, in Biroul National, din cadrul Conventiei Nationale, pe George Catean, pentru a se ocupa de sectorul rural.

Yummy Tummy este un produs unic, in termenii de calitate si gust.

„Maccheroncini di Campofilone” IGP, Italia, sunt paste fainoase uscate produse din oua si faina de grau comun sau gris.

Buricul de Saveni este un cascaval realizat la Viofanny Saveni, judetul Botosani.

Complexul turistic Cheile Gradistei Moeciu este situat in Moeciu, la 7 km de Castelul Bran.
© Copyright 2025 Agricultura ecologica si produsele traditionale Joomla Templates by JoomDev