Mierea romaneasca ecologica
In Romania erau certificati ecologic sau in stare de conversie, 371 de apicultori la 1 ianuarie 2017, care detineau 58.912 colonii de albine.
In Romania erau certificati ecologic sau in stare de conversie, 371 de apicultori la 1 ianuarie 2017, care detineau 58.912 colonii de albine.
Doua retete de crème de branza ca desert.
Ferma Nasul Rosu din Palanca, Prahova, a lansat cutia cu legume pentru familie mica de 1-2 persoane si cutia pentru familia mare, de 3-4 persoane.
Cele sase parcuri nationale existente in Austria acopera un total de 2356 km patrati, reprezentand 2,8 la suta din teritoriul tarii.
Pepenii verzi si galbeni ai Cooperativei Agricole Recolta Gheorghe Doja sunt de cea mai buna calitate, cu gust excelent si aspect Comercial deosebit.
Specificitatea produsului "Kraska panceta" IGP, Slovenia, consta in forma rectangulara in care este transata bucata si urmele lasate de coastele eliminate.
La Biofach 2019, s-a decernat premiul “Cel mai bun produs nou” la categoria drinks, producatorului polonez Nutracevit, pentru sucul BIOHASKAP 100% pur organic.
Ceainaria si magazinul 'Demmers Teehaus', specializat in vanzarea ceaiurilor de calitate, ofera ceaiul verde aromatizat Green Kimono.
Sunt semne excelente pentru targul comercial pentru alimentele ecologice din intreaga lume - BIOFACH, care se desfasoara in perioada 13-16 februarie 2019, in Germania.
Crama “1000 de Chipuri”, in semn de respect, a denumit primele vinuri dupa numele fostilor proprietari.
Compostul de frunze se utilizeaza in mod frecvent in gradina.
Profructta ofera cinci produse din gama de sucuri naturale eco, presate la rece, cu sortimente din fructe de padure, crescute 100% ecologic.
„Tiroler Speck” (IGP), Austria, este un produs artizanal din carne de porc conservata traditional, fabricat din pulpa dezosata, cotlet, burta, spata sau ceafa.
Agroturismul din România, reprezinta doar 0,1% din economia rurala, fata de media UE, de 14,1%, dar se poate dezvolta prin forme asociative puternice.
La cea de-a patra editie a Festivalului Culinar Slana Fest, organizat la restaurantul Rod din Cluj-Napoca, producatorul Petry a obtinut Medalia de Aur pentru cele mai bune produse de carmangerie crud-uscate.
Micii producatori de branza din Ardeal sunt tot mai cunoscuti in Europa pentru calitatea sortimentelor de branza cu ierburi aromate, cu trufe sau tinute la maturat.
Boabele de cacao sunt semintele arborelui Theobroma cacao, originar din America Centrala si de Sud.
Vinul Anca Maria Sauvignon Blanc – 2017, al producatorului Domeniu Vladoi, a fost premiat cu medalia de aur la concursul international de vinuri de la Sofia.
© Copyright 2025 Agricultura ecologica si produsele traditionale Joomla Templates by JoomDev