Supă cu porumb și cașcaval
Această supă cremă este surprinzătoare prin combinația de ingrediente folosite.
Această supă cremă este surprinzătoare prin combinația de ingrediente folosite.
Feriengut Unterhochstätt este o cabană alpină de calitate superioară, cu spa, situata în frumoasa regiune Tirol din Austria.
Localitatea Nagybanhegyes avand 1600 de locuitori situata in sudul judetului Bekes, Ungaria, traieste astazi din cultura de ardei.
Vinarsul VRANCEA, IGP, este bautura alcoolica obtinuta exclusiv din distilate de vin invechite in contact cu lemnul de stejar, care are o tarie minima la comercializare de 37.50% vol., ce nu poate fi supusa indulcirii sau aromatizarii.
Papara de paine la cuptor pentru micul dejun.
Linia de produse ECOBody Care, de la Raypath, vă permite să vă menține aspectul frumos și sănătatea pielii.
Acoperământul Maicii Domnului este o sărbătoare rânduită în amintirea unei minuni întâmplate în Biserica Maicii Domnului din cartierul Vlaherne din Constantinopol, în timpul împăratului Leon Înțeleptul (886-911).
Sol și Suflet, prima fermă regenerativă din România, lansează un magazinul online.
„Marmelada Branca de Odivelas” IGP, Portugalia, este un produs din fructe conservate obținut prin fierberea mezocarpului de gutuie numai cu zahăr alb, apă și zeamă de lămâie.
Ciorba taraneasca delicioasa de vita cu legume si zarzavaturi.
Terra Madre Salone del Gusto 2022 va avea loc în perioada 22-26 septembrie la Torino, Italia.
„Meso istarskog goveda – boškarina/Meso istrskega goveda – boškarina”, DOP, Croatia si Slovenia, este o carne proaspătă de vita supusă unei maturări controlate timp de cel puțin 15 zile.
Specialitatea traditionala garantata „Rögös túró”, din Ungaria, diferă semnificativ de alte brânzeturi proaspete.
„Queso de Acehúche” DOP, Spania, este o brânză fabricată exclusiv din lapte crud obținut de la capre din rasele Murciana Granadina, Florida, Malagueña, Retinta și Verata.
Busuioc, cardamon, chimion, cimbru, coriandru, cuisoare, foi de dafin, ghimbir, ienibahar, nucsoara, oregano, paprika, pipere cayenne, rozmarin, scortisoara, turmeric, usturoi.
Makaronia tis Smilas, IGP, Cipru, sunt paste făinoase uscate obținute prin amestecarea făinii de grâu dur cu puțină sare și apă și/sau prin amestecarea unui alt tip de făină cu griș, sare și apă.
Consumul de alimente ecologice/persoană a depășit 277 EUR în Danemarca, 274 EUR în Elveția și 194 EUR în Suedia.
Salade Niçoise își are originea în orașul francez Nisa.
© Copyright 2025 Agricultura ecologica si produsele traditionale Joomla Templates by JoomDev