Casa Lucretia, pensiunea anului
Marele Premiu – “Margareta de Aur” 2019 a fost decernat pensiunii “Casa Lucretia” din Vama, judetul Suceava.
Marele Premiu – “Margareta de Aur” 2019 a fost decernat pensiunii “Casa Lucretia” din Vama, judetul Suceava.
„Paski sir” DOP, este o branza tare de oaie, produsa din lapte integral provenit de la rasa autohtona de oi de pe insula Pag, Croatia.
O reteta usoara, rapida si delicioasa servit ca aperitiv sau cina.
Masa de revelion in stil traditional.
Frația Bacilor Ardeleni este un parteneriat de tip lant scurt, creat cu fonduri europene.
Obicei popular romanesc, practicat pe 1 ianuarie.
Majoritatea oamenilor, din Spania, merg la miezul noptii la „Misa Del Gallo” (Masa cocosului).
Ajunul Craciunului este momentul in care se fac cadouri.
Supa de lapte din judetul Csongrad, Ungaria.
Produse traditionale atestate de la “Camara Motului” din Arieseni, judetul Alba.
Indiferent ca este fermier sau mic gospodar strategia este aceeasi, respectiv politica de preturi si crearea regionala de valori.
Regatul Bhutan situat pe versantul sudic al Masivului Himalaya este locul unde oamenii traiesc fericiti.
Cigányka se prepara de obicei la pomana porcului, fiind considerata o mancare traditionala in judetul Bekes, Ungaria.
In organizarea teritoriala a comunelor din Germania, prin trasarea retelei de drumuri se asigura accesul fiecarui fermier la noua parcela.
Producatorul Greenlife Romania din Floresti, Cluj, isi propune sa promoveze germeni si lastari ca superalimente ale viitorului.
Dawn Broeder considera ca mancarea, gatitul si achizitionarea de alimente locale, sunt cele mai importante lucruri pe care le poate face, pentru comunitate.
In fiecare an sarbatorim Ziua Internationala a Femeilor Fermier pe data de 15 octombrie.
Ecovillage de Pourgues este un sat ecologic activ din 2017.
© Copyright 2024 Agricultura ecologica si produsele traditionale Joomla Templates by JoomDev