Replantarea pomilor de Craciun
De Sărbători vă recomandăm să folosiți pomi de Crăciun cu rădăcină protejată sau la ghiveci, care pot fi replantați foarte ușor la începutul anului viitor.
De Sărbători vă recomandăm să folosiți pomi de Crăciun cu rădăcină protejată sau la ghiveci, care pot fi replantați foarte ușor la începutul anului viitor.
Italo’s Prodotti Italiani Gourmet, Cluj-Napoca, este un nou concept de magazin, ce face cunoscută cultura culinară italiană.
„Lumblija” IGP, Croatia este o pâine dulce, aromata, rotundă, produsă prin coacerea aluatului dospit.
„Gyulai kolbász” IGP, Ungaria, se prepară din carne tocată și slănină tare, provenite de la animale îngrășate până la o greutate de cel puțin 135 kg, obtinute prin încrucișarea porcilor din rasa Marele Alb ungureasc cu porci din rasa Mangalița cu părul lung.
Biscuitii de casa din Muntenia sunt un deliciu in perioda sarbatorilor de Craciun.
Anual, in curtea Ministerului Ministerul Agriculturii și Dezvoltării Rurale, se organizeaza evenimentul „Stâne, Gusturi și Tradiții românești”.
Perioada victoriană a modelat probabil cel mai mult modul în care sărbătorim acum Crăciunul.
„Să facem Valea Po să zâmbească” este un program fundamental pentru punerea în valoare a mediului în care trăim, ușor de implementat și de multiplicat.
Localitatea Săvârşin se dezvolta, ca un centru de atracţie turistică importanti datorită Castelului Regal.
Proaspata si racoroasa, aceasta salata de castraveti cu telemea poate fi cina noastra sau garnitura la o friptura sau gratar.
Pastrama ”Deltaica” de crap argintiu si se comercializeaza ca produs romanesc atestat traditional.
Antica Marinela P.F.A. din Butea, Județul Iași, produce primul vin traditional.
Targul de Craciun din Praga este cel mai cautat eveniment din oras si atrage anual un numar mare de cehi si straini.
Pe langa variantele traditionale de carnati de casa, din diferite tipuri de carne, retetele lor variaza si in functie de regiunea in care sunt facuti, avand ingrediente care le confera o aroma aparte.
Iarna este probabil anotimpul cel mai bogat în evenimente, dominând sărbătorile creștine din Austria.
Pentru momentele in care aveti pofta de un preparat traditional romanesc, va recomandam o reteta tipic munteneasca!
„Aito saunapalvikinkku”/„Äkta basturökt skinka” IGP, Finlanda, este un produs din carne obținut din jambon întreg sau din felii rotunde de jambon de la porci pentru îngrășat.
În ultimii 12 ani, în România au dispărut câte 134 de gospodării țărănești în fiecare zi.
© Copyright 2025 Agricultura ecologica si produsele traditionale Joomla Templates by JoomDev