Pregatiri pentru Targul Dragaica Buzau


Drumul Fructelor, un proiect turistic in valoare de 6 milioane de euro, a fost deschis in judetul Prahova.

Carne proaspata „Boeuf de Bazas” este un produs IGP, Franta.

Denumirea de origine controlata“ALBA IULIA” se atribuie vinurilor obtinute din struguri produsi in arealul delimitat pentru aceasta denumire.

Pentru o buna reusita a culturilor legumicole este foarte important ca la plantare sa se foloseasca rasaduri viguroase.

De-a lungul mai multor generatii familia Zetea produce bauturi naturale distilate din fructe in cazane traditionale cu foc direct, imbunatatind procedeul dupa metoda ZETEA, dar pastrand caracterul traditional al acestuia.

Boabele de naut „Cicer Arietinum L”, varietatea macrocarpum, ecotipul Fuentesauco, sunt comercializate si ambalate sub forma de legume uscate.

Denumirea de origine controlatA “DRAGASANI” se atribuie vinurilor obtinute din struguri produsi in arealul delimitat pentru aceasta denumire.

Arsura comuna a fasolei - Xanthomomas campestris pv. phaseoli, este o boala foarte raspandita in toate zonele unde se cultiva fasolea, producand insemnate pagube cantitative si calitative, inregistrandu-se uneori chiar compromiterea intregii culturi.

Chimionul „CESKY KMIN” este un produs traditional (DOP) din Republica Ceha

Carne proaspata de oaie „Agneau de Lozere”, IGP, Franta.


Denumirea de origine controlata "COTNARI” se atribuie vinurilor obtinute din struguri produsi in arealul delimitat pentru aceasta denumire.

Sunca (Presuntos sau paletas), IGP, Portugalia este obtinuta, din pulpe si spete de porcine din rasa alentejana.
© Copyright 2025 Agricultura ecologica si produsele traditionale Joomla Templates by JoomDev