Crapul "Trebonsky Kapr"
Trebonsky kapr, IGP, Cehia, este un peste proaspat ce apartine speciei „crapul comun“.
Trebonsky kapr, IGP, Cehia, este un peste proaspat ce apartine speciei „crapul comun“.
Rahatul Loukoumi Geroskipou, IGP, Cipru, este un tip de produs de cofetarie al carui principal ingredient este zaharul.
Prepararea virslilor dateaza de pe vremea dacilor si de sute de ani reteta este neschimbata.
Kiwi care se obtine in Pays de l'Adour, Franta, este un fruct carnos, de consistenta ferma, cu excelente caracteristici organoleptice.
Termeni si expresii privind sistemului de protectie a indicatiilor geografice si denumirilor de origine:
Carlo Petrini, presedintele Slow Food International se arata preocupat de agricultura si de micii producatori agricoli din Romania.
Izvoarele agriculturii ecologice sunt reprezentate prin cele trei curente aparute in Europa.
"Chevre fermier" (branza de capra) este foarte apreciata de cunoscatori si aproape orice regiune din Franta are specialitatea sa proprie de branza din lapte de capra.
Dupa cel de-al doilea razboi mondial s-a format o standardizare a productiei industriale alimentare de mare serie.
Uleiul se produce in culturi ecologice de trandafir din soiul Rosa Damascena.
© Copyright 2025 Agricultura ecologica si produsele traditionale Joomla Templates by JoomDev