Festivalul sparanghelului, Italia
Melton Mowbray Pork Pies IGP, sunt acoperite de o crusta din aluat de patiserie bombata lateral, care le confera forma bombata caracteristica.
Omul considera de obicei plantele care cresc in locuri unde nu le doreste ca buruieni.
In Sinca Noua exista, un spirit comunitar. Prin acest spirit s-a reinfiintat comuna pe 10 mai 2002
„Pierekaczewnik” se aseamana cu o cochilie de melc, iar acest efect este obtinut prin suprapunerea a sase straturi subtiri de aluat intins, intre care se pune o umplutura pe baza de carne.
Istorie, traditie, cultura, savoare, arome, intr-un cuvant CALITATE. Toate acestea pot fi descoperite si traite la CRAMELE RECAS intr-un program de vizita a plantatiei de vie pe dealurile insorite si degustari oferite in adancul hrubelor vechi de peste 50 ani.
Societatea ARTERIMPEX S.R.L., care a fost infiintata in anul 1994, a avut ca domeniu de activitate alimentatia publica si comertul.
10 principii ale fermierului ecologist:
Wilhelm Tartler, apicultor din zona Sibiului, este un producator ecologic care participa cu produsele sale si la targurile de produse traditionale.
O ciupercarie mica de Agaricus spp va trebui sa fie prevazuta cu apa curenta si canalizare, instalatie de iluminat, instalatie de incalzire si racire a aerului precum si cu un sistem de ventilatie.
Pe versantul sudic al Muntilor Alpi din regiune Salzburg, agricultorul si silvicultorul Sepp Holzer, detine o proprietate de 46 ha, unde prin sistemul de "permacultura" a creat un adevarat paradis.
"Parmigiano Reggiano" este o marca inregistrata si desemneaza acest tip de branza produs în regiunile Parma si Reggio Emilia din Nordul Italiei.
In agriculura ecologica, se utilizeaza urzica si coada calului, in combaterea unor boli si daunatori si in stimularea cresterii culturilor agricole.
© Copyright 2025 Agricultura ecologica si produsele traditionale Joomla Templates by JoomDev