Rachiu de pere cu para
Rachiul de pere cu para, este produs de Prodvinalco din Cluj-Napoca.
Rachiul de pere cu para, este produs de Prodvinalco din Cluj-Napoca.
Tara Bascilor se lauda da cu o gastronomie variata si bogata avand o puternica influenta spaniola.
Plantarea culturilor intr-o atmosfera vitala si intinerita creata de focul vindecator Agnihotra.
Sinteul, o localitate frumos rasfiratat pe culmile Muntilor Ses, din judetul Bihor, creata de descendentii slovacilor din Muntii Tatra, va intampina la Huta Slavia cu fireasca ospitalitate slovaca.
Reteta din Franta, de rosii si dovlecei gratinati.
Delta Dunarii a reusit sa devina una dintre cele mai cautate destinatii de vacanta, inregistrand o crestere intre 15%-52% fata de aceeasi perioada a anului trecut.
Bioclimatul de crutare este tipul de climat cu o solicitare neurovegetativa si endocrina foarte slaba.
Vinurile de Adamclisi primesc denumire de origine protejata (DOP)
Berthoud este o reteta traditionala creata la inceputul secolului al XX-lea. La inceput, acesta era un nume de familie raspandit in Chablais.
Supa de ceapa cu vin si branza rasa (reteta Franta).
Initiativa de a revitaliza soiurile noastre traditionale a readus Rosia de Buzau pe rafturile magazinelor lIDL.
Primul produs de origine animala procesat, al Cooperativei Agricole Miorita Oachese, a obtinut dreptul de utilizare a mentiunii de calitate facultativa „produs montan”.
Burgundia este renumita prin vinurile si mancarurile sale alese.
Masajul ocupa un loc de seama in complexul mijloacelor terapeutice.
Western Camp Resort, conceput pentru a arata ca un sat clasic din vestul american, este situat in pitorescul Zator, Polonia.
Pastravaria lui Ilie Sava, construita la poalele Muntilor Bucegi, judetul Brasov.
Jucu, judetul Cluj a fost atestata ca localitate turistica de interes local de catre Guvernul Romniei.
Cartoful violet (Blue Congo) este o leguma originara din America de Sud (Bolivia, Peru, Chile).
© Copyright 2023 Agricultura ecologica si produsele traditionale Joomla Templates by JoomDev