Colegiul pentru Agricultura si Industrie Alimentara „Tara Barsei”
Colegiul pentru Agricultura si Industrie Alimentara Prejmer, judetul Brasov are clinica veterinara, brutarie si carmangerie.
Colegiul pentru Agricultura si Industrie Alimentara Prejmer, judetul Brasov are clinica veterinara, brutarie si carmangerie.
Dalmatinska pecenica” IGP, Croatia, este un produs din carne uscata, cu termen indelungat de pastrare, fara os, obtinut din muschiul longissimus dorsi de porc.
Lakabe este unul din miile de sate medievale spaniole abandonate care s-a transformat in sat ecologic.
Este un produs apreciat de catre gurmanzii din lumea intreaga, are un gust unic si este preparat dupa retete traditionale frantuzesti.
Rodiul (rodia) originar din Iran se cultiva in Asia Centrala, Georgia, Armenia, Azerbaijan si regiunea Mediteranei de cateva milenii.
Trufele sunt niste ciuperci care cresc in inima padurii, la cativa zeci de centimetri sub pamant.
Se asigura finatare 100% nerambursabila in proiecte rurale nonagricole in servicii, agroturism, etc.
Legea 288/2020 modifica Ordonanta subventiilor agricole, iar prevederile ei se aplica incepand din Campania 2021 de depunere a cererilor la APIA.
Piersicile cu IGP „Pesca di Delia”, au un continut de zahar si arome distinctive care le diferentiaza de fructele de acelasi tip cultivate in alte arii de productie.
Descoperiti o reteta care prezinta gustul distinctiv al carnatilor unguresti, afumati si maturati timp de cateva saptamani in climatul local special.
„Ennstaler Steirerkas”, DOP, Austria, este o branza din lapte acru obtinuta din lapte de vaca crud sau degresat si pasteurizat.
O reteta gustoasa de scrob banatean de ficat de pui, cu ceapa, oua, etc.
Siropurile din Polovragi, judetul Gorj, sunt obtinute din catina, muguri de brad, fragi, zmeura sau mure.
Daca dorim sa salvam lumea, motto-ul pare sa fie vegan.
Este o mancare foarte simpla din zona Bordeaux, Franta.
Tinutul Calimanilor este o afacere mica, de familie, ce duce mai departe traditia zonei in producerea branzeturilor maturate.
Consumul unui mar pe zi, timp de un an, va poate ajuta sa scapati de colaceii inestetici din jurul taliei si de kilogramele in plus (in jur de sase/an).
Haricot de Castelnaudary, IGP, Franta, este o fasole alba uscata din specia Phaseolus vulgaris.
© Copyright 2023 Agricultura ecologica si produsele traditionale Joomla Templates by JoomDev