Brânza NarCheese
Atelierul de brânză NarCheese folosește doar metode artizanale după rețete tradiționale, fără a grăbi procesul natural de fabricare al brânzei.
Atelierul de brânză NarCheese folosește doar metode artizanale după rețete tradiționale, fără a grăbi procesul natural de fabricare al brânzei.
Valea Aosta, situată în nord-vestul Italiei și învecinată cu Franța și Elveția, nu este doar cea mai mică regiune, ci și cea mai mică regiune viticolă din Italia.
Timp de secole, carnea de mistreț a reprezentat o delicatesă culinara.
Putem oferim a doua șansă produselor agricole in efortul de a combate risipirea alimentelor, reciclandu-le inainte de a fi abandonate pe camp.
Carne proaspătă, refrigerată și congelată provenită de la bovine din rasa Ramo Grande, cu denumire deorigine protejata din arhipeleagul Azore (Portugalia).
În zona de frontieră puțin populata dintre Germania, Belgia și Luxemburg, supermarketurile rulante de la compania Heiko aduc alimente proaspete comunității rurale.
Nu este prea târziu pentru a salva speciile noastre alimentare de pierire
Cooperativa Hawai'i 'Ulu investeşte în culturile indigene nutritive ca o modalitate de a aborda sistemul alimentar deteriorat al insulelor.
Gradina de ploaie poate îndeplini și o funcție de mediu, ajutând la reducerea inundațiilor și a scurgerii apei.
Seitanul un preparat popularizat in Occident de asiatici, se mai numeste carne vegetariana si se face din gluten de grau.
Când pandemia a lovit în martie 2020, închizând temporar piețele și restaurantele, multi fermieri știau că trebuie să schimbe rapid vitezele pentru a vinde ceea ce fermele lor cultivase deja.
Denumirea „Lovecký salám” sau „Lovecká saláma” este specifică, deoarece este cunoscută pe teritoriul Republicii Cehe și pe teritoriul Slovaciei și se bucură de o tradiție îndelungată.
In fermele agroturistice de vitalitate din Austria, puteti descoperii puterea pinului elvețian.
Indicația geografică protejată „Jászsági nyári szarvasgomba” desemnează varianta proaspătă a soiului local de ciuperci subterane „trufe de vară” (Tuber aestivum Vittad.).
Există mii de soiuri de roșii, dar toate se încadrează în câteva categorii largi.
De la 1 ianuarie, noul regulament ecologic al UE trebuie aplicat.
Bayerischer Blutwurz este un lichior produs în Bavaria, mai ales în regiunea Pădurii Bavareze, în mod tradițional din rădăcină de Potentilla erecta (sclipeti).
Nu există animale in fermele vegetale, dar exista multe câmpuri care furnizeaza burgeri in intreaga lume.
© Copyright 2024 Agricultura ecologica si produsele traditionale Joomla Templates by JoomDev